On 17 Jun., 11:34, "(-Peter-)" <garfield...@gmail.com> wrote:
> On 17 Jun., 11:33, Harry Lund <h...@mail.dk> wrote:
>
> > (-Peter-) skrev:
>
> > > On 15 Jun., 17:40, Harry Lund <h...@mail.dk> wrote:
> > >> Hej NG
> > >> er der en bager eller kemiker der kan forklare hvad der sker inde i
> > >> dejen n r man bager et br d.????
> > >> Harry
>
> > > Jeg ER kemiker, men gider ikke - i hvert fald ikke f r du har l st dig
> > > gennem google:
>
> > >
http://www.google.dk/#hl=da&source=hp&q=bread+baking+chemistry&aq=f&a...
> > > (engelsk...)
>
> > >
http://www.google.dk/#hl=da&source=hp&q=bagning+kmi&aq=f&aqi=g10&aql=...
> > > (dansk...)
>
> > > S kan du jo passende komme med en forklaring bagefter
>
> > > /Peter
>
> > Din hovski-snovski- indstilling til et naivt sp rgsm l fra en
> > blikkenslager opfordrer ikke ligefrem til videre korrespondance med DIG.
> > S Farvel.
>
> Farvel farvel...
>
> Men du mder nok man folk som mig der nsker at folk "tnker" frst
> selv..