On 18-06-2010 12:10, jos wrote:
> Jeg har ofte på mine utallige ferier på Kreta undret mig over at man på
> stort set alle spisekort kan vælge op til flere retter med lam, især da jeg
> endnu ikke mindes at have set får/lam på øen, men masser af geder.
> Nu nød jeg igår atter en udsendelse om Solens Mad fra Italien. Her var fine
> optagelser, hvor man omtalte forskellige lammeretter, og behandling af
> lammekød og tørring af skinker. Det pudsige var at optagelserne var af store
> gedeflokke.
> Så nu lyder spørgsmålet:
> Er fårekød og gedekød identisk, når vi når ned omkring middelhavet?
>
> - pudsidt nok så vi lige for et par minutter siden, en optagelse fra
> sjælland, af en stor fåreflok, som blev kaldt geder
> finn
>
>
Jeg bor på Amar og spiser dagligt, bøf, flæsk og kylling,
og de eneste dyr jeg ser er hunde, katte og måger.
Får og ged er ikke identisk, men begge smager godt.
En pudsighed, i Indien serverer de a og til bøf - det er
ikke ko, den er hellig, det er bøf-fel.
-max-