|
| Hvor får man det bedste bagerbrød Fra : Jesper Haaber Gyllin~ |
Dato : 27-05-10 16:00 |
|
Bo Bech i Store Kongensgade - 875 gram - kr. 30,- smager fantastisk og
holder i flere dage. Kr. 34,28 pr kilo
Taffelbay på Strandvejen i Hellerup - 418 gram - kr. 20,- (dagens brød)
koster normalt 32,- kedeligt dagen efter. Kr. 76,50 pr. kilo
Hvad betaler I og hvormeget får i for pengene?
--
med venlig hilsen Jesper Haaber Gylling
http://www.gylling.net/
AIM/iChat:macnerd1965 MSN:jesper@gylling.net
www.facebook.com/profile.php?id=589926640
| |
Pernille Højgaard (27-05-2010)
| Kommentar Fra : Pernille Højgaard |
Dato : 27-05-10 17:01 |
|
Jeg har ikke vejet det, men jeg får et stort rugbrød for 28.50 kr. fra
Skallebæk/ Lagkagehuset.
Det smager >>bandeord<< godt. Holder sig friskt 4-7 dage.
VH Pernille (Haderslev)
| |
Jesper Haaber Gyllin~ (27-05-2010)
| Kommentar Fra : Jesper Haaber Gyllin~ |
Dato : 27-05-10 17:05 |
|
Pernille Højgaard <ph@praxis.invalid> wrote:
> Jeg har ikke vejet det, men jeg får et stort rugbrød for 28.50 kr. fra
> Skallebæk/ Lagkagehuset.
>
> Det smager >>bandeord<< godt. Holder sig friskt 4-7 dage.
Prøv at veje det næste gang du køber.
Nu var det mere franskbrødstypen jeg tænkte på.
--
med venlig hilsen Jesper Haaber Gylling
http://www.gylling.net/
AIM/iChat:macnerd1965 MSN:jesper@gylling.net
www.facebook.com/profile.php?id=589926640
| |
Jens Bruun (27-05-2010)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 27-05-10 20:06 |
|
Jesper Haaber Gylling <jesper@gylling.net> skrev i meddelelsen
1jj5tl8.14wacz71dv8on9N%jesper@gylling.net:
> Hvad betaler I og hvormeget får i for pengene?
Vist 37,- for et hvedebrød hos Emmerys. Holder en lille uge. Rugbrødet fra
samme sted holder snildt 14 dage, hvis det opbevares i køleskab.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Peter Lauridsen (29-05-2010)
| Kommentar Fra : Peter Lauridsen |
Dato : 29-05-10 23:23 |
|
Om holdbarhed af brød
20-30 sekunder i mikrobølgeovnen - så er et gammelt, tørt brød som nyt
igen.
Hilsen Peter
| |
Jesper Haaber Gyllin~ (30-05-2010)
| Kommentar Fra : Jesper Haaber Gyllin~ |
Dato : 30-05-10 10:31 |
|
Peter Lauridsen <plau@vip.cybercity.dk> wrote:
> Om holdbarhed af brød
>
> 20-30 sekunder i mikrobølgeovnen - så er et gammelt, tørt brød som nyt
> igen.
>
> Hilsen Peter
Hvordan kan det lade sig gøre? Gammelt brød har jo tabt fugten og er
dermed blevet tørt og hårdt.
--
med venlig hilsen Jesper Haaber Gylling
http://www.gylling.net/
AIM/iChat:macnerd1965 MSN:jesper@gylling.net
www.facebook.com/profile.php?id=589926640
| |
Erik Olsen (30-05-2010)
| Kommentar Fra : Erik Olsen |
Dato : 30-05-10 11:35 |
|
Jesper Haaber Gylling wrote:
> Peter Lauridsen <plau@vip.cybercity.dk> wrote:
>
>> Om holdbarhed af brød
>>
>> 20-30 sekunder i mikrobølgeovnen - så er et gammelt, tørt brød som
>> nyt igen.
>
> Hvordan kan det lade sig gøre? Gammelt brød har jo tabt fugten og er
> dermed blevet tørt og hårdt.
Daggammelt hvedebrød har jeg altid givet en hurtig tur under den kolde
vandhane (kun skorpen må blive våd), efterfulgt af ca. 10 min i en 200
gr. C varm ovn. Gammeldags og effektivt, men brødet skal spises straks
efter, for senere bliver det virkeligt kedeligt.
--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/
| |
Klaus Alexander Seis~ (30-05-2010)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 30-05-10 11:16 |
|
Jesper Haaber Gylling skrev:
>> 20-30 sekunder i mikrobølgeovnen - så er et gammelt, tørt brød
>> som nyt igen.
>
> Hvordan kan det lade sig gøre? Gammelt brød har jo tabt fugten
> og er dermed blevet tørt og hårdt.
Inden det kommer så langt, kan man risikere at stivelsen krystalliserer,
hvorved brødet fremtræder hårdt og tørt. Det kan [til dels] afhjælpes
ved at give brødet en tur i mikrobølgeovnen.
Mvh,
--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/
| |
Aksel (30-05-2010)
| Kommentar Fra : Aksel |
Dato : 30-05-10 19:04 |
|
"Jesper Haaber Gylling" <jesper@gylling.net> skrev i en meddelelse
news:1jj5tl8.14wacz71dv8on9N%jesper@gylling.net...
> Bo Bech i Store Kongensgade - 875 gram - kr. 30,- smager fantastisk og
> holder i flere dage. Kr. 34,28 pr kilo
>
> Taffelbay på Strandvejen i Hellerup - 418 gram - kr. 20,- (dagens brød)
> koster normalt 32,- kedeligt dagen efter. Kr. 76,50 pr. kilo
>
> Hvad betaler I og hvormeget får i for pengene?
>
> --
> med venlig hilsen Jesper Haaber Gylling
> http://www.gylling.net/
> AIM/iChat:macnerd1965 MSN:jesper@gylling.net
> www.facebook.com/profile.php?id=589926640
Al den snak om, hvorlænge et brød er spisværdigt, kender vi slet ikke til.
Hvis brødet er godt, er det spist i løbet af 0-2 dage - ellers er det bare
ud.
De priser, der har været vist i tidligere indlæg, kan vi slet ikke genkende
der, hvor vi en sjælden gang køber brød.
Mvh
Aksel
| |
Jesper Haaber Gyllin~ (30-05-2010)
| Kommentar Fra : Jesper Haaber Gyllin~ |
Dato : 30-05-10 19:00 |
|
Aksel <Aksel@stribnet.dk> wrote:
> "Jesper Haaber Gylling" <jesper@gylling.net> skrev i en meddelelse
> news:1jj5tl8.14wacz71dv8on9N%jesper@gylling.net...
> > Bo Bech i Store Kongensgade - 875 gram - kr. 30,- smager fantastisk og
> > holder i flere dage. Kr. 34,28 pr kilo
> >
> > Taffelbay på Strandvejen i Hellerup - 418 gram - kr. 20,- (dagens brød)
> > koster normalt 32,- kedeligt dagen efter. Kr. 76,50 pr. kilo
> >
> > Hvad betaler I og hvormeget får i for pengene?
> >
> > --
> > med venlig hilsen Jesper Haaber Gylling
> > http://www.gylling.net/
> > AIM/iChat:macnerd1965 MSN:jesper@gylling.net
> > www.facebook.com/profile.php?id=589926640
>
> Al den snak om, hvorlænge et brød er spisværdigt, kender vi slet ikke til.
> Hvis brødet er godt, er det spist i løbet af 0-2 dage - ellers er det bare
> ud.
> De priser, der har været vist i tidligere indlæg, kan vi slet ikke genkende
> der, hvor vi en sjælden gang køber brød.
> Mvh
> Aksel
Hvad betaler du da?
Hvis et brød er blevet tørt kan det nogengane godt bruges til
bruschetta.
--
med venlig hilsen Jesper Haaber Gylling
http://www.gylling.net/
AIM/iChat:macnerd1965 MSN:jesper@gylling.net
www.facebook.com/profile.php?id=589926640
| |
Aksel (31-05-2010)
| Kommentar Fra : Aksel |
Dato : 31-05-10 09:16 |
|
"Jesper Haaber Gylling" <jesper@gylling.net> skrev i en meddelelse
news:1jjbm6u.1w6srozzwib63N%jesper@gylling.net...
>> De priser, der har været vist i tidligere indlæg, kan vi slet ikke
>> genkende
>> der, hvor vi en sjælden gang køber brød.
>> Mvh
>> Aksel
>
> Hvad betaler du da?
10,00 dkr.
Men vi bager mest selv: "Værtens bedste brød" i støbejernsgryde.
Guf, Guf, Guf.
Mvh
Aksel
> --
> med venlig hilsen Jesper Haaber Gylling
> http://www.gylling.net/
> AIM/iChat:macnerd1965 MSN:jesper@gylling.net
> www.facebook.com/profile.php?id=589926640
| |
Lisbet Overvad Laurs~ (30-05-2010)
| Kommentar Fra : Lisbet Overvad Laurs~ |
Dato : 30-05-10 19:33 |
|
Jesper Haaber Gylling wrote:
> Bo Bech i Store Kongensgade - 875 gram - kr. 30,- smager
> fantastisk og holder i flere dage. Kr. 34,28 pr kilo
>
> Taffelbay på Strandvejen i Hellerup - 418 gram - kr. 20,-
> (dagens brød) koster normalt 32,- kedeligt dagen efter. Kr.
> 76,50 pr. kilo
>
> Hvad betaler I og hvormeget får i for pengene?
Her i mit udkantsdanmark - eller rådne banan - har vi mange turister,
men meget lidt bagerbrød der er værd at bruge penge på. I en radius
af ca. 10 km har vi tre bagerforretninger og utallige brødudsalg i
forbindelse med supermarkeder (Superbrugsen, Netto, Fakta med mange
flere). Den ene bagerforretning sælger et enkelt rugbrød som kan gå
an, et softkernebrød. Det koster vel omkring 24 kr., jeg ved ikke
hvad det vejer. Samtidig får man i butikken et rugbrødskort som
stemples hver gang man køber et rugbrød, så det syvende er gratis.
Sødt, ikk'?
Jeg er på det sidste begyndt at bage brød selv, for jeg gider ikke
mere være til grin for mine egne penge.
--
Med venlig hilsen
Lisbet
http://spanskgrammatik.dk
| |
Lisbet Overvad Laurs~ (30-05-2010)
| Kommentar Fra : Lisbet Overvad Laurs~ |
Dato : 30-05-10 19:44 |
|
Lisbet Overvad Laursen wrote:
> Her i mit udkantsdanmark - eller rådne banan - har vi mange
> turister, men meget lidt bagerbrød der er værd at bruge penge
> på.
For efterhånden et par år siden pendlede jeg mellem hjem og arbejde
og kom hver dag gennem Nørre Snede som havde den mest dejlige
bagerforretning med det mest vidunderlige brød og bagværk jeg
nogensinde har oplevet. Der var altid kø fx af lastbilchauffører der
skulle have morgenbrød. Den blev desværre nedlagt da trafikken blev
ledt uden om den gade hvor butikken lå .
--
Med venlig hilsen
Lisbet
http://spanskgrammatik.dk
| |
søren brix (31-05-2010)
| Kommentar Fra : søren brix |
Dato : 31-05-10 12:35 |
|
"Lisbet Overvad Laursen" <lisbet.ol@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:4c02b1f6$0$285$14726298@news.sunsite.dk...
> Lisbet Overvad Laursen wrote:
>> Her i mit udkantsdanmark - eller rådne banan - har vi mange
>> turister, men meget lidt bagerbrød der er værd at bruge penge
>> på.
>
> For efterhånden et par år siden pendlede jeg mellem hjem og arbejde og kom
> hver dag gennem Nørre Snede som havde den mest dejlige bagerforretning med
> det mest vidunderlige brød og bagværk jeg nogensinde har oplevet. Der var
> altid kø fx af lastbilchauffører der skulle have morgenbrød. Den blev
> desværre nedlagt da trafikken blev ledt uden om den gade hvor butikken lå
> .
>
hej lisbeth
hvad er problemet med de 24.-kr ????
nååå ja bagere er jo nok et folk der ikke får eller betaler husleje .....
men ellers plejer jeg at købe brød med hjem fra norge når jg er deroppe på
arbejde det er rigtigt godt med god smag og holdbarhed.
mvh
Søren
| |
Lisbet Overvad Laurs~ (31-05-2010)
| Kommentar Fra : Lisbet Overvad Laurs~ |
Dato : 31-05-10 13:05 |
|
søren brix wrote:
> hvad er problemet med de 24.-kr ????
Ikke noget problem hvis brødet er okay. Det meste af det er papagtigt
i smag og er lidet holdbart.
>
> nååå ja bagere er jo nok et folk der ikke får eller betaler
> husleje .....
Nååå nej ... Jeg vil gerne betale godt for godt brød!
> men ellers plejer jeg at købe brød med hjem fra norge når jg
> er deroppe på arbejde det er rigtigt godt med god smag og
> holdbarhed.
Så er du måske også en smule utilfreds med noget af det danske?
--
Med venlig hilsen
Lisbet
http://spanskgrammatik.dk
| |
|
|