"Pernille Højgaard" <ph@praxis.invalid> skrev i meddelelsen
news:4bec2b68$0$56768$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Om onsdagen er jeg med i en madgruppe, hvor vi mødes, aftaler menu og
> fordeler rollerne.
>
> Igår fik jeg så mit forslag igennem, og menu'en lød på Grydestegt kylling
> med skilt sovs og kartofler. Egentlig skulle vi også ha' haft
> rabarber-kompot til, men vi kunne ikke opdrive rabarber.
>
> Maden blev perfekt, med lidt justeringer (Første gang jeg prøvede at lave
> det. Jeg fulgte SpiseMedPrice's opskrift)
>
> Men jeg havde lidt problemer med agurkesalaten.
> Man skulle rive/ skære agurkerne fint og så skulle der drysses salt på, så
> de kunne afvande. Der stod i opskriften at jeg skulle knuge vandet ud af
> dem, og så hældes lagen over, så det kunne stå at trække lidt (Optimalt i
> flere timer, men vi kom lidt sent igang)
>
> Heldigvis smagte jeg på en agurk, inden jeg kom lagen på, for hold da op,
> den var meget salt.
>
> Så jeg skyllede agurkeskiverne i flere holde skyllevand, inden jeg
> fortsatte efter opskriften. Agurkesalaten var spiselig, men jævn salt.
>
> Og det er så spørgsmålet: Hvad har jeg mon gjort galt?
Hvis jeg har forstået dit indlæg rigtigt, så har du knuget agurkeskiverne og
ladet væden *blive* i skålen, og derefter hældt lagen over.
Jeg gør det, at jeg laver lagen i en anden skål, knuger agurkeskiverne godt
og kommer dem i skålen med lagen, og hælder den salte væde i vasken.
Jeg ved ikke om jeg har misforstået dit spørgsmål eller.......? Min
agurkesalat er i hvert fald aldrig salt. At den så bliver bedre af at stå og
trække et døgn eller mere er så en anden sag.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats