Morten P skrev:
> Jeg fik nogle ret lækre rabarber isterninger igår.
>
> De var lavet på noget rabarber indkog, sukker, og sikkert også noget andet.
> Så var massen lagt på bagepapir og i en form og i fryseren, hvorefter de
> blev skåret i tern.
>
> De var ikke hårde som isterninger, men meget seje i det. Super lækre!
>
> Men hvordan laver man dem?
>
>
Det minder lidt om den Granité, som Price-brødrene lavede i et af deres
programmer. Her er linket:
http://www.dr.dk/dr1/spisemedprice/Programmer/Program9.htm?image=7
Mon ikke forholdene i opskriften passer meget godt, hvis du erstatter
rødvinen med rabarber, og måske kommer lidt mere sukker i?
Det kan godt være man ikke kan skrabe det med en gaffel, på grund af
fibrene i rabarberen, men du kan jo prøve og de bliver møre nok. Ellers
kan det vel også skæres i tern i stedet.