"Jan Viegand" <jv@FJERNjanviegand.dk> skrev i meddelelsen
news:4be86358$0$36567$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> wrote in message
> news:4be84c50$0$36582$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>>
> ...
>
>> Mange vil nok mene at PYRA er den eneste der minder om en Wok,
>> ligeledes mener mange også at man ikke kan bruge et elkomfur
>> til sin Wok, og mange mener også at den skal kunne blive så varm
>> at belægninger bliver et problem. Så alt i alt er der vel kun at
>> prøve sig frem, det er jo en rimelig billig fornøjelse.
>>
>
> Hej Max
>
> Meget enig, men det er bare ikke muligt hos os, vi har kun el og vil ikke
> sætte et ekstra gasblus op. Eneste vi kunne overveje var en wok med
> indbygget varmelegeme. Men det er også lidt besværligt.
>
> Så vi går efter den mindst dårligste løsning til elkomfur.
Min bliver brugt på et induktionskomfur og den bliver betydeligt varmere,
når der fyres godt op under den, end min gamle 'blik-wok' gjorde på det
største blus på mit gamle Voss gaskomfur for fuld knald. Men næppe
sammenlignet med en flerringsbrænder - som jeg bare ikke gider bruge inde i
mit køkken, men gerne ude i haven.
vh
Jan
--
Jan Bøgh
Billeder fra fiskerlandsby i
Cambodia:
http://album.boegh.net/Verden/Cambodja/Tonle%20Sap/index.html