/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Soumada
Fra : J W Nielsen


Dato : 09-05-10 19:15

Hej...

Når vi er i udlandet, snupper vi gerne et eller andet "lokalt" med hjem.

Efter en tur til Kreta hat vi så købt en flaske "Soumada" med hjem. Soumada
er en mandel-sirup. Ifølge den flinke producent som vi købte den af, skal
den blandes med koldt vand i forholdet 1:4. Farve og konsistens er iøvrigt
som tynd mælk og den skal opbevares i køleskab.
Nå, men så skulle vi så tage en smagsprøve her i går... Stikker man snuden
ned i flasken, har det den skønneste duft af marcipan (eller plastisk
sprængstof !!!)
Selv om jeg godt kan lide søde sager, må jeg nok sige, at drikken "Soumada"
er, diplomatisk sagt, mig en smule for sød... Øhhh, nærmest over i det vamle
!!!

Mit spørgsmåi er så: Har nogen af jer kendskab til Soumada og kunne ha
forslag til, hvordan det kan anvendes? Umiddelbart tænkte jeg på noget
bagværk?

Mvh Jørgen


 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408819
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste