|
| Kniv flækket Fra : Bjarke Hansen |
Dato : 27-04-10 09:31 |
|
Hej
Mit bedste køkken"våben" er afgået ved døden.
Vil høre om i har oplevet noget ligende, at en kniv sådan er flækket?
http://img153.imageshack.us/i/michelinorostfreimetalt.jpg/
http://img202.imageshack.us/img202/6835/michelinorostfreimetalt.jpg
Har fået et helt Knivsæt som "gave" af Elgiganten da jeg købte et
køleskab da de lukkede butikken i City2.. Så jeg kan jo næppe rigtigt
klage over det..
Jeg er dog mere nærvøs for at sættet ikke findes mere, da netop denne
kniv simpelhen er undværlig i mit køkken..
Sættet hedder "michelino wood rostfrei Crmov15" Det er i hvert fald
hvad der står på alle knivene...
Jeg har altid set en lille bitte rust-streg i kniven men det gjorde
åbenbart kål på kniven
Nogen der kender firmaet, så man evt kan tage kontakt til dem?
Mvh. Bjarke
| |
Per Henneberg Kriste~ (28-04-2010)
| Kommentar Fra : Per Henneberg Kriste~ |
Dato : 28-04-10 08:32 |
|
"Bjarke Hansen" <bjarke_h@hotmail.com> skrev i meddelelsen
news:79a5a9fe-ef23-4708-8ecd-
Nogen der kender firmaet, så man evt kan tage kontakt til dem?
======
Har du spurgt i El-giganten?
--
Per
Sælges: Arkivskabe i forskellige farver og størrelser fra 400,- kr.
| |
Herluf Holdt, 3140 (28-04-2010)
| Kommentar Fra : Herluf Holdt, 3140 |
Dato : 28-04-10 09:18 |
|
Bjarke Hansen skrev:
> Mit bedste køkken"våben" er afgået ved døden.
> [...]
> Sættet hedder "michelino wood rostfrei Crmov15"
> Det er i hvert fald hvad der står på alle knivene...
Jeg har set dine billeder, og har hverken noget svar
eller ret megen forstand på den slags. Men jeg er
blevet nysgerrig efter hvad en kniv, i den facon,
egentlig kaldes. Kan det passe at nogen kalder den
en kødøkse?
--
Herluf :·)
| |
Ukendt (28-04-2010)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 28-04-10 09:25 |
|
"Herluf Holdt, 3140" <herlufholdtFJERN@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:4bd7ef47$0$276$14726298@news.sunsite.dk...
> Bjarke Hansen skrev:
>
>> Mit bedste køkken"våben" er afgået ved døden.
>> [...]
>> Sættet hedder "michelino wood rostfrei Crmov15"
>> Det er i hvert fald hvad der står på alle knivene...
>
> Jeg har set dine billeder, og har hverken noget svar
> eller ret megen forstand på den slags. Men jeg er
> blevet nysgerrig efter hvad en kniv, i den facon,
> egentlig kaldes. Kan det passe at nogen kalder den
> en kødøkse?
........................
Er den ikke for tynd? den ligner mere en asiatisk grønsagskniv, men jeg ved
det heller ikke.
Jeg har selv en kødøkse, der dog er noget tykkere i godset.
| |
Martin Bak (28-04-2010)
| Kommentar Fra : Martin Bak |
Dato : 28-04-10 12:03 |
|
"Firstname Lastname" <None> skrev i en meddelelse
news:4bd7f0d5$0$36574$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Herluf Holdt, 3140" <herlufholdtFJERN@privat.dk> skrev i en meddelelse
> news:4bd7ef47$0$276$14726298@news.sunsite.dk...
>> Bjarke Hansen skrev:
>>
>>> Mit bedste køkken"våben" er afgået ved døden.
>>> [...]
>>> Sættet hedder "michelino wood rostfrei Crmov15"
>>> Det er i hvert fald hvad der står på alle knivene...
>>
>> Jeg har set dine billeder, og har hverken noget svar
>> eller ret megen forstand på den slags. Men jeg er
>> blevet nysgerrig efter hvad en kniv, i den facon,
>> egentlig kaldes. Kan det passe at nogen kalder den
>> en kødøkse?
>
> .......................
>
> Er den ikke for tynd?
>
Jo, åbenbart...
--
Martin
www.martinbak.dk/
| |
Uffe Kousgaard (28-04-2010)
| Kommentar Fra : Uffe Kousgaard |
Dato : 28-04-10 16:33 |
|
"Bjarke Hansen" <bjarke_h@hotmail.com> wrote in message
news:79a5a9fe-ef23-4708-8ecd-
> Vil høre om i har oplevet noget ligende, at en kniv sådan er flækket?
Jeg vil kalde det for brækket / knækket. Flække, det er noget der sker "på
langs" á la når man flækker brænde.
| |
Max (28-04-2010)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 28-04-10 16:44 |
|
Hej Bjarke
> Jeg har altid set en lille bitte rust-streg i kniven men det gjorde
> åbenbart kål på kniven
Det ligner en hærderevne, har nok været hærdet for hårdt,
og så er der kommet en revne i starten.
--
Mvh
Max
| |
Bjarke Hansen (28-04-2010)
| Kommentar Fra : Bjarke Hansen |
Dato : 28-04-10 13:54 |
|
On 28 Apr., 10:18, "Herluf Holdt, 3140" <herlufholdtFJ...@privat.dk>
wrote:
> Men jeg er
> blevet nysgerrig efter hvad en kniv, i den facon,
> egentlig kaldes. Kan det passe at nogen kalder den
> en k d kse?
På kviteringen står der Cleaver, men kødøkse er vel også et meget godt
betegnelse.
| |
Craner (29-04-2010)
| Kommentar Fra : Craner |
Dato : 29-04-10 09:24 |
|
"Bjarke Hansen" <bjarke_h@hotmail.com> skrev i meddelelsen
news:79a5a9fe-ef23-4708-8ecd-c158db17c9a1@j17g2000yqa.googlegroups.com...
> Hej
>
> Mit bedste køkken"våben" er afgået ved døden.
>
> Vil høre om i har oplevet noget ligende, at en kniv sådan er flækket?
> http://img153.imageshack.us/i/michelinorostfreimetalt.jpg/
> http://img202.imageshack.us/img202/6835/michelinorostfreimetalt.jpg
>
> Har fået et helt Knivsæt som "gave" af Elgiganten da jeg købte et
> køleskab da de lukkede butikken i City2.. Så jeg kan jo næppe rigtigt
> klage over det..
> Jeg er dog mere nærvøs for at sættet ikke findes mere, da netop denne
> kniv simpelhen er undværlig i mit køkken..
>
> Sættet hedder "michelino wood rostfrei Crmov15" Det er i hvert fald
> hvad der står på alle knivene...
>
> Jeg har altid set en lille bitte rust-streg i kniven men det gjorde
> åbenbart kål på kniven
>
> Nogen der kender firmaet, så man evt kan tage kontakt til dem?
>
> Mvh. Bjarke
Det skulle jo også ske, da det jo er en flækøkse ,-)
ku ik la vær
Poul
| |
|
|