/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Dybfrysning af kanelsnegle
Fra : troglodyt


Dato : 14-01-10 03:36

Jeg er en stor ynder af kanelsnegle og køber ofte nogle dybfrosne i
Brutto - øhh, jeg mener Føtex.

Disse snegle er dog en smule for fede efter min smag (sikkert
wienerbrødsdej), og så fik jeg den tanke at man da bare selv kunne
fremstille nogle af gærdej for derefter at fryse dem til senere
bagning.

Nu kommer så det store spørgsmål: Hvornår i processen skal bagværket
fryses? Skal det både for- og efterhæves inden?

Håber på nogen der kan bidrage med egne erfaringer

troglodyt

 
 
Erik Olsen (14-01-2010)
Kommentar
Fra : Erik Olsen


Dato : 14-01-10 08:13

troglodyt wrote:
> Jeg er en stor ynder af kanelsnegle og køber ofte nogle dybfrosne i
> Brutto - øhh, jeg mener Føtex.
>
> Disse snegle er dog en smule for fede efter min smag (sikkert
> wienerbrødsdej), og så fik jeg den tanke at man da bare selv kunne
> fremstille nogle af gærdej for derefter at fryse dem til senere
> bagning.
>
> Nu kommer så det store spørgsmål: Hvornår i processen skal bagværket
> fryses? Skal det både for- og efterhæves inden?
>
> Håber på nogen der kan bidrage med egne erfaringer

Vi bager kanelsnegle af gærdej, det bliver bagt så de er lyse inden de
fryses. Når de tages op fra fryseren, skal de blot have 8-9 min ved 200
gr C i ovnen og 5 min i brødkurven under et varmedække, så er de
perfekte.

--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste