troglodyt wrote:
> Jeg er en stor ynder af kanelsnegle og køber ofte nogle dybfrosne i
> Brutto - øhh, jeg mener Føtex.
>
> Disse snegle er dog en smule for fede efter min smag (sikkert
> wienerbrødsdej), og så fik jeg den tanke at man da bare selv kunne
> fremstille nogle af gærdej for derefter at fryse dem til senere
> bagning.
>
> Nu kommer så det store spørgsmål: Hvornår i processen skal bagværket
> fryses? Skal det både for- og efterhæves inden?
>
> Håber på nogen der kan bidrage med egne erfaringer
Vi bager kanelsnegle af gærdej, det bliver bagt så de er lyse inden de
fryses. Når de tages op fra fryseren, skal de blot have 8-9 min ved 200
gr C i ovnen og 5 min i brødkurven under et varmedække, så er de
perfekte.
--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/