/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kåldolmere
Fra : Ukendt


Dato : 30-09-09 09:59

Nu er det heldigvis blevet efterår, så man igen kan tillade sig at spise
"mormormad".

Jeg sad derfor og bladrede i en lidt ældre kogebog - for at samle
inspiration, forstås.
Der er jo meget herligt mad -

Tilfældigvis kom jeg til at læse en opskrift på kåldolmere.
I den tillaves dolmerne som vanligt med en fasr i hvidkål - men derefter
vendes de i krydret mel og steges - vand tilsættes og de koger møre..

Jeg må tilstå, at jeg gerne laver dem, hvorefter jeg stabler en grydefuld op
og koger møre - og derefter steger jeg dem.

Hvad gør I?

(I opskriften foreslås det forresten at foruden farsen også at lægge en
skefuld risgrød! Det må prøves en dag.)



 
 
Ole Christiansen (01-10-2009)
Kommentar
Fra : Ole Christiansen


Dato : 01-10-09 07:09


"Firstname Lastname" <None> skrev i meddelelsen
news:4ac31dbf$0$56780$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Nu er det heldigvis blevet efterår, så man igen kan tillade sig at spise
> "mormormad".
>
> Jeg sad derfor og bladrede i en lidt ældre kogebog - for at samle
> inspiration, forstås.
> Der er jo meget herligt mad -
>
> Tilfældigvis kom jeg til at læse en opskrift på kåldolmere.
> I den tillaves dolmerne som vanligt med en fasr i hvidkål - men derefter
> vendes de i krydret mel og steges - vand tilsættes og de koger møre..
>
> Jeg må tilstå, at jeg gerne laver dem, hvorefter jeg stabler en grydefuld
> op og koger møre - og derefter steger jeg dem.
>
> Hvad gør I?
>
> (I opskriften foreslås det forresten at foruden farsen også at lægge en
> skefuld risgrød! Det må prøves en dag.)
>
De skal brunes først, derefter koges.

Mvh Ole


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste