/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Hvid fisk i parmaskinke m. la~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 01-06-09 21:33

Kære gruppe!

Jeg har tidligere inspireret af en række spørgsmål om alternative
tilberedninger af fisk -- jeg mener, det var torks -- bragt en
opskrift el. to med torskefilet.

For et par måneder siden varierede jeg den tidligere udgave af
torskefilet, indsvøbt i parmaskinke, m. citronkartofler med en omgang
hjemmelavet sauce hollandaise. Og det er svært anbefalelsesværdigt,
til trods for at det ikke er sæson for torsk nu. Anden lys fisk med
kraftig smag kan sagtens bruges i stedet.

Inspiration her:
http://kasperbergholt.blogspot.com/2009/05/torskefilet-citronkartofler-tomat-sauce.html


---
Kasper Bergholt
Bergholts opskrifter
http://kasperbergholt.blogspot.com/2009/06/gode-kooperativer.html

 
 
Kurt Lund (01-06-2009)
Kommentar
Fra : Kurt Lund


Dato : 01-06-09 22:33

Kasper Bergholt wrote:

Læste lidt i din blog om osso buco. hvad i alverden er "hvidvinsbaseret
utomatiseret osso buco"? Den kan jeg ikke regne ud. Hvis det er en slåfejl
ville jeg gætte på "automatiseret", men det passer da ikke i sammenhængen?

--
Kurt Lund



Edward Jensen (02-06-2009)
Kommentar
Fra : Edward Jensen


Dato : 02-06-09 05:48

"Kurt Lund" <lund@fabel.dk> wrote in message
news:4a24491b$0$15901$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Kasper Bergholt wrote:
>
> Læste lidt i din blog om osso buco. hvad i alverden er "hvidvinsbaseret
> utomatiseret osso buco"? Den kan jeg ikke regne ud. Hvis det er en slåfejl
> ville jeg gætte på "automatiseret", men det passer da ikke i sammenhængen?

Vildt gæt: uden tomat.



Kasper Bergholt (02-06-2009)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 02-06-09 07:12

On Tue, 2 Jun 2009 06:47:57 +0200, "Edward Jensen"
<edward@jensen.invalid> wrote:

>"Kurt Lund" <lund@fabel.dk> wrote in message
>news:4a24491b$0$15901$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>> Kasper Bergholt wrote:
>>
>> Læste lidt i din blog om osso buco. hvad i alverden er "hvidvinsbaseret
>> utomatiseret osso buco"? Den kan jeg ikke regne ud. Hvis det er en slåfejl
>> ville jeg gætte på "automatiseret", men det passer da ikke i sammenhængen?
>
>Vildt gæt: uden tomat.

Lige præcis; men jeg siger tak for spørgsmålet, for det er vitterligt
dumt formuleret. Jeg skriver om.

Det, jeg mente, var, at der ofte herhjemme laves osso buco med godt
med tomat og evt. rødvin. Den traditionelle osso buco er lavet uden
tomat af nogen art -- og på hvidvin. En del mennesker har undret sig
over, hvorfor der serveret gremolata til osso buco -- og det
"tilbehør" passer også langt bedre til den traditionelle,
hvidvinsbaserede udgave.

---
Kasper Bergholt
http://kasperbergholt.blogspot.com/2009/05/gastronomisk-top-tre-osso-buco.html



Kasper Bergholt (02-06-2009)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 02-06-09 07:13

On Mon, 1 Jun 2009 23:32:57 +0200, "Kurt Lund" <lund@fabel.dk> wrote:

>Kasper Bergholt wrote:
>
>Læste lidt i din blog om osso buco. hvad i alverden er "hvidvinsbaseret
>utomatiseret osso buco"? Den kan jeg ikke regne ud. Hvis det er en slåfejl
>ville jeg gætte på "automatiseret", men det passer da ikke i sammenhængen?

Det, jeg lettere klodset mente, var blot uden tomat.

Tak for spørgsmålet -- jeg har ændret sætning.

---
Kasper Bergholt
http://kasperbergholt.blogspot.com/2009/05/gastronomisk-top-tre-osso-buco.html

Martin Bak (02-06-2009)
Kommentar
Fra : Martin Bak


Dato : 02-06-09 11:21


"Kasper Bergholt" <mxnxgx@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:emg925dor07eu9hi877sk3gkt7cfrgpk2q@4ax.com...
> On Mon, 1 Jun 2009 23:32:57 +0200, "Kurt Lund" <lund@fabel.dk> wrote:
>
>>Kasper Bergholt wrote:
>>
>>Læste lidt i din blog om osso buco. hvad i alverden er "hvidvinsbaseret
>>utomatiseret osso buco"? Den kan jeg ikke regne ud. Hvis det er en slåfejl
>>ville jeg gætte på "automatiseret", men det passer da ikke i sammenhængen?
>
> Det, jeg lettere klodset mente, var blot uden tomat.
>
> Tak for spørgsmålet -- jeg har ændret sætning.
>
Jeg synes da det var et fint ord

--
Martin
www.martinbak.dk/



Kurt Lund (02-06-2009)
Kommentar
Fra : Kurt Lund


Dato : 02-06-09 16:19

Kasper Bergholt wrote:

> Det, jeg lettere klodset mente, var blot uden tomat.

Og nu kan jeg selvfølgelig nemt se det - det var nok for sent i går aftes
....

--
Kurt Lund



Lisbet Overvad Laurs~ (05-06-2009)
Kommentar
Fra : Lisbet Overvad Laurs~


Dato : 05-06-09 19:03

Kasper Bergholt wrote:
> Kære gruppe!
>
> Jeg har tidligere inspireret af en række spørgsmål om
> alternative tilberedninger af fisk -- jeg mener, det var torks
> -- bragt en opskrift el. to med torskefilet.
>
> For et par måneder siden varierede jeg den tidligere udgave af
> torskefilet, indsvøbt i parmaskinke, m. citronkartofler med en
> omgang hjemmelavet sauce hollandaise. Og det er svært
> anbefalelsesværdigt, til trods for at det ikke er sæson for
> torsk nu. Anden lys fisk med kraftig smag kan sagtens bruges i
> stedet.
>
> Inspiration her:
> http://kasperbergholt.blogspot.com/2009/05/torskefilet-citronkartofler-tomat-sauce.html

´Tak for opskriften. Den var rigtig dejlig.
--
Med venlig hilsen
Lisbet
http://spanskgrammatik.dk
http://rudholm.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste