/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forslag til forret - Konfirmationsmenu
Fra : CC


Dato : 19-03-09 21:21

Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have flæskesteg,
kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag. Men nu mangler
vi en forret - Har I et godt forslag ?


 
 
Anders Halskov-Jense~ (19-03-2009)
Kommentar
Fra : Anders Halskov-Jense~


Dato : 19-03-09 21:30


"CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?



Kan du fortælle hvornår på året det foregår?

Anders



CC (19-03-2009)
Kommentar
Fra : CC


Dato : 19-03-09 22:06

"Anders Halskov-Jensen" skrev i meddelelsen
>
> Kan du fortælle hvornår på året det foregår?

Sidst i april måned


kjaer (20-03-2009)
Kommentar
Fra : kjaer


Dato : 20-03-09 19:54

CC wrote:
> "Anders Halskov-Jensen" skrev i meddelelsen
>>
>> Kan du fortælle hvornår på året det foregår?
>
> Sidst i april måned

Ligesom mig. Jeg blev konfirmeret den 32 april. Præsten sad og regnede det
ud på fingerne og kom frem til, at så må det "hmm...lad mig se- blive d. 32
april". Det er grunden til at jeg kan huske datoen



kim rasmussen (19-03-2009)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 19-03-09 21:40


"CC" <CC@mail.dk> wrote in message
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?


Hej
Lakseroulade på bund af salat.
Hilsen Kim



CC (21-03-2009)
Kommentar
Fra : CC


Dato : 21-03-09 17:37

"kim rasmussen" skrev i meddelelsen ...
> Lakseroulade på bund af salat.
>
Har du en opskrift ?


Grethe Hoff (19-03-2009)
Kommentar
Fra : Grethe Hoff


Dato : 19-03-09 23:19


"CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>

Skalldyrsalat eller Limfjordkaviar i avokado?
--
Grethe
Deilig å være norsk i DK
http://cegredesign.com/



Jens Bruun (21-03-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 21-03-09 18:51

"CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk

> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne
> dag. Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?

Nope, men jeg har et forslag til desserten: Risalamande med varm
kirsebærsovs.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Edward Jensen (22-03-2009)
Kommentar
Fra : Edward Jensen


Dato : 22-03-09 02:55


"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote in message
news:mKGdnd6pI9GTtFjUnZ2dnUVZ8uOdnZ2d@giganews.com...
> "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
>
>> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
>> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne
>> dag. Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>
> Nope, men jeg har et forslag til desserten: Risalamande med varm
> kirsebærsovs.

Hah!



Ukendt (21-03-2009)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 21-03-09 19:17

"CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>
Ren retro ... rejesalat....

/karsten



Ukendt (21-03-2009)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 21-03-09 19:17


"Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse
news:49c52f1a$0$15895$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
>> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
>> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>>
> Ren retro ... rejesalat....

Æh rejecocktail
>
> /karsten
>
>



Sus@nne (21-03-2009)
Kommentar
Fra : Sus@nne


Dato : 21-03-09 20:01

Tunmousse med salat, flute og dressing
Pyntet med Citron og Røde Caviar (de sorte smiter af )

eller
Hønsesalat på Ananas ring med flute

Hilsen
Susanne

"Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse
news:49c52f3b$0$15898$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse
> news:49c52f1a$0$15895$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>> "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
>> news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
>>> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
>>> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>>>
>> Ren retro ... rejesalat....
>
> Æh rejecocktail
>>
>> /karsten
>>
>>
>
>



Kevin Borbye Edelvan~ (21-03-2009)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 21-03-09 14:30

On 21 Mar., 20:00, "Sus@nne" <jens...@tdcadsl.dk> wrote:

> Tunmousse  med salat, flute og dressing
> Pyntet med Citron og Røde Caviar (de sorte smiter af )

> eller
> Hønsesalat på Ananas ring med flute

Arbejder du for Kokken & Jomfruen?

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Sus@nne (21-03-2009)
Kommentar
Fra : Sus@nne


Dato : 21-03-09 21:44

Hej

Nej det gør jeg ikke...

Hilsen
Susanne






"Kevin Borbye Edelvang" <edelvang@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:e9c1994d-acbd-49f8-8007-1d7dd6d522c8@b16g2000yqb.googlegroups.com...
On 21 Mar., 20:00, "Sus@nne" <jens...@tdcadsl.dk> wrote:

> Tunmousse med salat, flute og dressing
> Pyntet med Citron og Røde Caviar (de sorte smiter af )

> eller
> Hønsesalat på Ananas ring med flute

Arbejder du for Kokken & Jomfruen?

Mvh
Kevin Borbye Edelvang



Jesper Mehlsen (25-03-2009)
Kommentar
Fra : Jesper Mehlsen


Dato : 25-03-09 09:03

CC skrev:
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>
Jeg tænker at hovedretten lyder så tilpas traditionel at det er de "gode
gamle retter" den står på? Eller hvad?

De "gamle" som jeg forstår dem er:
- Tarteletter med høns i asparges
- "Fiskeplatte" - altså pålægsfisk pyntet med rejer og noget kaviar.
- "den-salat-du-har-lyst-til" på ananas/brød/salat
- Lakserulle / fiskerulle
- Tunmousse
- skinke viklet omkring honningmelon

Hvis det var mig som var 13-14 år så ville jeg noget helt andet. Jeg
tænker :

- laksecarpaccio eller sværdfiskecarpaccio
- små pakker af filodej fyldt med torsk ELLER kylling med safran og
grønt (Jamie Oliver opskrift)
- Sushi (det er en forret, så man behøver ikke 12 stykker per mand!)
- Spicy suppe - feks thai-suppe med noget citrongræs, grøn karry,
kokosmælk, skaldyr

Hilsen Jesper

Kasper Bergholt (27-03-2009)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 27-03-09 21:50

On Wed, 25 Mar 2009 09:02:49 +0100, Jesper Mehlsen
<jespermehlsenFJERNDETTE@gmail.com> wrote:

>CC skrev:
>> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
>> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
>> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>>
>Jeg tænker at hovedretten lyder så tilpas traditionel at det er de "gode
>gamle retter" den står på? Eller hvad?
>
>De "gamle" som jeg forstår dem er:
>- Tarteletter med høns i asparges
>- "Fiskeplatte" - altså pålægsfisk pyntet med rejer og noget kaviar.
>- "den-salat-du-har-lyst-til" på ananas/brød/salat
>- Lakserulle / fiskerulle
>- Tunmousse
>- skinke viklet omkring honningmelon
>
>Hvis det var mig som var 13-14 år så ville jeg noget helt andet. Jeg
>tænker :
>
>- laksecarpaccio eller sværdfiskecarpaccio
>- små pakker af filodej fyldt med torsk ELLER kylling med safran og
>grønt (Jamie Oliver opskrift)
>- Sushi (det er en forret, så man behøver ikke 12 stykker per mand!)
>- Spicy suppe - feks thai-suppe med noget citrongræs, grøn karry,
>kokosmælk, skaldyr

Enig med Jesper -- overvej noget lidt mindre traditionelt til forret,
medmindre festens kommende midtpunkt udtrykkeligt har givet udtryk for
noget andet.

Ud over Jespers forslag, som jeg synes er rigtigt fine, kan jeg
anbefale:

Stenbiderrogn, blinis på kartoffel & boghvede, økologisk 38% fraiche.
Evt. glace af reduceret beerenauslese og hvid peber.

Grillet jomfruhummer m. den bedst muligt opdrivelige jomfruolveinolie,
brød og lidt citronsaft

Sprøde kammuslinger m. små tern af glaseret gulerod (fx i sød vin &
kalvefond + skalottereduktion) & tynde flager af sprødt rugbrød.

Spæde salater med ristede svamper og nødder rørt med ½ friskost ½
rygeost

Pocherede havtaskekæber m. en anelse hummerbisque

Flødelegeret suppe på agerhøne, hvidvin & fløde,, tern af jordskok,
friteret persille & sprødt tørsaltet bacon.

El. hvad med at køre dobbeltsvin --
Rillette af svin med friteret persille, ristet brød og balsamicoglace
http://www.bergholt.net/svinerillete_friteret_persille_ristet_broed_balsamicoglace.html

El. Svineskank i cava --
http://www.bergholt.net/svineskank_braiseret_i_cava_med_fennikelsalat_peberpiment_og_asparges_kartofler_fra_samsoe.html

Grillet lys fisk med sprødt svøb og citronkartofler:
http://www.bergholt.net/torsk_citron_kartofler_tomat_olivenolie.html

Unghane med trøfler i en lille portion kunne også være godt:
http://www.bergholt.net/unghane_med_troefler_sauce_a_la_bocuse.html


---
Kasper Bergholts
Bergholts opskrifter (www.bergholt.net)


marlene (25-03-2009)
Kommentar
Fra : marlene


Dato : 25-03-09 21:37


"CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>
en let tunsalat serveret i udhulet tomat, lagt på salatblad,pyntet med
karse. med et lille kuvertbrød til. meget nemt og hurtigt.

portionsglas m. icebergsalat, kogt kalkun i små tern, asparges, rød grape
(uden hinder), lidt mangotern og karrydressing,

hvad med anrettet tellerkener, med tunmousse formet som et æg,
avocadodressing, og rejedrys.

eller en kold tomatsuppe med brød, som står klar, når gæster sætter sig til
bords, ( har en super opskrift.)

mvh, malene - som elsker at lave let mad til mange gæster



Max (25-03-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 25-03-09 21:43

Hej CC

> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne
> dag. Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?

Den ligger lige til højrebenet:

Suppe, steg og is :)

--
Mvh Max


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste