/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Riskoger.
Fra : Thomas Thomassen


Dato : 04-02-09 08:26

Har en OBH, Rice Cooker 1800.
Nu er den såkaldte "Tefal" belægning næsten væk, så ny overvejes.
Da jeg ofte koger ris, er jeg interesseret i en langtidsholdbar koger.
Og, ikke mindst, nem at rengøre.
Nogen anbefalinger??
På forhånd tak.



 
 
Max (04-02-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 04-02-09 09:28

Hej Thomas

> Og, ikke mindst, nem at rengøre.
> Nogen anbefalinger??

Har du ikke sådan en asiatisk forretning i nærheden,
de er virkelige specialister på området.

--
Mvh Max



Thomas Thomassen (04-02-2009)
Kommentar
Fra : Thomas Thomassen


Dato : 04-02-09 10:03

Bor i "Gjentofte" kommune. Kender ingen bemeldte forretninger i
området.
Nogen at henvise til i Kbh.??


Max <max_jens@post9.tele.dk.invalid> skrev:
>Hej Thomas
>
>> Og, ikke mindst, nem at rengøre.
>> Nogen anbefalinger??
>
>Har du ikke sådan en asiatisk forretning i nærheden,
>de er virkelige specialister på området.
>
>--
>Mvh Max


Rene Efternavn (04-02-2009)
Kommentar
Fra : Rene Efternavn


Dato : 04-02-09 13:25

Thomas Thomassen <kyndby2003@yahoo.dk> skrev:
>Bor i "Gjentofte" kommune. Kender ingen bemeldte forretninger i
>området.
>Nogen at henvise til i Kbh.??

(SNIP)

Nu har jeg ikke boet i hovedstaden de sidste 8-10 år, men der
plejede at være et kinesisk supermarked på Nørrevoldgade, tæt på
Nørregade.
Der var også en kinesisk butik i en lille sidegade til
Nørrebrogade, kan ikke huske hvilken vej, men i nærheden af, og
på modsat side af Møllegade.

Håber det kan bruges.

Ren


Marianne (05-02-2009)
Kommentar
Fra : Marianne


Dato : 05-02-09 09:02


>
> Nu har jeg ikke boet i hovedstaden de sidste 8-10 år, men der
> plejede at være et kinesisk supermarked på Nørrevoldgade, tæt på
> Nørregade.


Det er der stadig - Den kinesiske købmand. Nørrevoldgade 54

http://www.aok.dk/shopping/den-kinesiske-koebmand

mvh
Marianne



Aksel Pedersen (04-02-2009)
Kommentar
Fra : Aksel Pedersen


Dato : 04-02-09 16:55


"Thomas Thomassen (slet I275N)" <kyndby2003@I275Nyahoo.dk> skrev i en
meddelelse news:12337328170.706192015697006@dtext.news.tele.dk...
> Har en OBH, Rice Cooker 1800.
> Nu er den såkaldte "Tefal" belægning næsten væk, så ny overvejes.
> Da jeg ofte koger ris, er jeg interesseret i en langtidsholdbar koger.
> Og, ikke mindst, nem at rengøre.
> Nogen anbefalinger??
> På forhånd tak.
>

Hvad pokker vil du med en riskoger?
Vi gør sådan til løse ris: I en alm gryde kommes lidt salt, 1 dl ris og 1 dl
vand. Koges i 12 min.under låg. Står derefter yderligere 12 min. - stadig
med låg - færdig!
Risen løsnes med en gaffel og er klar til servering.
Det kan da ikke være nemmere - ingen ekstra rengøring af maskiner m.v. - og
risen bliver upåklagelig.
Mvh
Aksel



Steen Jakobsen (04-02-2009)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 04-02-09 18:42


"Aksel Pedersen" <akselp@hotmail.com> skrev i meddelelsen
news:8f2ea$4989ba2b$5518288d$13356@news.arrownet.dk...
>
> "Thomas Thomassen (slet I275N)" <kyndby2003@I275Nyahoo.dk> skrev i en
> meddelelse news:12337328170.706192015697006@dtext.news.tele.dk...
>> Har en OBH, Rice Cooker 1800.
>> Nu er den såkaldte "Tefal" belægning næsten væk, så ny overvejes.
>> Da jeg ofte koger ris, er jeg interesseret i en langtidsholdbar koger.
>> Og, ikke mindst, nem at rengøre.
>> Nogen anbefalinger??
>> På forhånd tak.
>>
>
> Hvad pokker vil du med en riskoger?
> Vi gør sådan til løse ris: I en alm gryde kommes lidt salt, 1 dl ris og 1
> dl vand. Koges i 12 min.under låg. Står derefter yderligere 12 min. -
> stadig med låg - færdig!
> Risen løsnes med en gaffel og er klar til servering.
> Det kan da ikke være nemmere - ingen ekstra rengøring af maskiner m.v. -
> og risen bliver upåklagelig.

En riskoger er en gryde med eget komfur. Den kan være praktisk hvis man skal
koge ris til mange personer.

Mvh. Steen.


Ole Larsen (04-02-2009)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 04-02-09 20:13

Steen Jakobsen skrev:

>>
>> Hvad pokker vil du med en riskoger?
>> Vi gør sådan til løse ris: I en alm gryde kommes lidt salt, 1 dl ris
>> og 1 dl vand. Koges i 12 min.under låg. Står derefter yderligere 12
>> min. - stadig med låg - færdig!
>> Risen løsnes med en gaffel og er klar til servering.
>> Det kan da ikke være nemmere - ingen ekstra rengøring af maskiner m.v.
>> - og risen bliver upåklagelig.
>
> En riskoger er en gryde med eget komfur. Den kan være praktisk hvis man
> skal koge ris til mange personer.
>
> Mvh. Steen.

Og upraktisk hvis skabene er fyldt i forvejen med overflødige elektriske
dimser.
Og skal man koge ris til mange personer, benytter man en større gryde
end hvis man skal koge til få - man vælger gryde efter mængde - det er
da smart....
--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html

Max (04-02-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 04-02-09 21:19

Hej Ole

> Og skal man koge ris til mange personer, benytter man en større gryde
> end hvis man skal koge til få - man vælger gryde efter mængde - det er
> da smart....

Ja, og koger du så over bål i haven, ja så spare du både komfur
og emhætte, det giver virkelig plads i køkkenet.

--
Mvh Max


Ole Larsen (05-02-2009)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 05-02-09 01:38

Max skrev:
> Hej Ole
>
>> Og skal man koge ris til mange personer, benytter man en større gryde
>> end hvis man skal koge til få - man vælger gryde efter mængde - det er
>> da smart....
>
> Ja, og koger du så over bål i haven, ja så spare du både komfur
> og emhætte, det giver virkelig plads i køkkenet.
>

Jeg finder det bestemt praktisk at have kogegrej af forskellig
størrelse. Du er velkommen til at have en anden mening.

--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html

Thomas Thomassen (04-02-2009)
Kommentar
Fra : Thomas Thomassen


Dato : 04-02-09 22:28

Tak for svarene.


Thomas Thomassen <kyndby2003@I275Nyahoo.dk> (slet I275N) skrev:
>Har en OBH, Rice Cooker 1800.
>Nu er den såkaldte "Tefal"
>belægning næsten væk, så ny overvejes.
>Da jeg ofte koger ris, er jeg
>interesseret i en langtidsholdbar koger.
>Og, ikke mindst, nem at rengøre.
>Nogen anbefalinger??
>På forhånd tak.


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177486
Tips : 31964
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408413
Brugere : 218885

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste