"Finn Stampe Mikkelsen" <stampe@city.dk> writes:
> Vi har fået til opgave at skal lave en ret til en person og jeg har
> valgt at lave en god omgang fiskefrikadeller m/ Kartofler og
> Persillesovs..
>
> Men....
>
> Vi skal bruge min. to slags grøntsager og vil gerne bruge noget der
> kunne passe til min ret..
Som sagt er persillesovs ret "svag" i smagen, men en rå gulerodssalat
synes jeg passer fint til. Måske kan man snitte persillerødder sammen
med?
Jeg ville nok også vælge noget andet end lige fiskefrikadeller. Gerne
noget med noget farve i. F.eks. en peberfrugtssalat eller en
løgkompot. Eller rødbedehumus.
Mvh Trine
--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg