Du kan også kigge på Glæses hjemmeside, den hedder noget med
Bruglåget....prøv at søge på
www.google.com.
Der finder du mange gode grill tips.
Vh¨
Erik
"Brian Skaarup" <brian@nocannedmeat.skaarup.org> skrev i en meddelelse
news:utbult0vua4r16cond3s6cas1b8src1dgp@4ax.com...
> >Den bør nu nok renses helt i bund - nogen råd til hvordan vi klarer det ?
> Brun sæbe er altid godt!
>
> Så vidt jeg husker fortalte Leth engang at man skulle lave en grød af
> 3dbl. salmiak og brun sæbe og så pensle det på risten.
> Herefter placeres risten i en sort sæk og får lov at passe sig selv i
> et stykke tid.
> Herefter kan risk risten nemt renses
>
> Jeg kan dog ikke lige finde rådet på Leths sider
>
> Her er noget link fra ask-alex.dk:
>
http://www.ask-alex.dk/reader/aa_view.html?ID=4660&SUBCAT=