"Betona" <sletbettinabjergiversen@mail.dk> skrev i meddelelsen
news:48e8d541$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej igen
> Nu har vi været ude og kigge på de forskellige modeller af køkkenmaskiner
> og forvirringen er total - hælder mest til enten Kitchen aid eller
> Electrolux assistenten - den ene mener at der ikke behøves mange watt,
> hvis bare gearene er i orden (Kitchen aid) og den anden at watt´ene er
> altafgørende.
> Hvad er jeres erfaring med disse to maskiner? - Er Kitchen aiden den
> ekstra investering værd?
Jeg vil holde en røget sild på at Elektrolux er den bedste maskine.
Røremaskinedelen fungerer med et helt forskelligt princip i på de to
maskiner og jeg foretrækker princippet med skålen der drejer rundt fremfor
krogen der moses rundt i dejen. Jeg mener det første er langt bedre for
dejen.
Så er der kødhakkeren. Elektrolux kødhakkeren er en størrelse 10 og den er
meget effektiv, desuden går den ikke kold hvis der skulle være et par sener
eller hinder på kødet som det er tilfældet ved visse andre kødhakkere. Det
har noget med den roterende kniv´s udformning at gøre. Jeg ved ikke hvor god
Kichenaid er på det punkt men jeg ved at Kenwood har en dårlig kødhakker.
Jeg har prøvet 3 forskellige af det mærke, og de var alle dårlige
sammenlignet med Elektrolux/Ballerup som det retteligt var og er for det er
sådan én jeg bruger nu.
Jeg tror de fleste Kichenaid bliver solgt fordi de er trendy, ser smarte ud
og er dyre. ( Nu får jeg vist ballade igen
Steen.
Steen