Hej igen
Jeg har problemer med at se mine egne indspark, og nogle af svarende
herpå. Problemerne skal nok findes hos min udbyder, så der prøver jeg.
I min søgen efter hvilken max. temperatur rejer (friske, levende) må
tilberedes ved, for at de ikke bliver seje, fandt jeg ikke svaret på.
Herefter vil jeg gå ud fra, at der gælder samme temteraur som ved
fisk, nemlig 62 grader C.
Hvis andre véd bedre, vil jeg gerne orienteres,
Bland søgeresultaterne dukkede der også denne side frem:
<
http://www.modtryk.dk/pdfs/9788770530279.pdf>
eller hvis du vil kigge den som HTML (langt og kort link):
<
http://64.233.183.104/search?q=cache:3pNvzMQ3TnoJ:www.modtryk.dk/pdfs/9788770530279.pdf+Praktiske+k%C3%B8kkentips+og+kulinariske+kneb&hl=da&ct=clnk&cd=1&gl=dk&client=firefox-a>
<
http://tinyurl.com/5b7sxb>
Der er plads til både latter, eftertænksomhed og gråd under læsningen.
m.v.h. Emil