|
| olie til mayonaise? Fra : sigurno |
Dato : 16-06-08 17:54 |
|
Hvilken olie bruger i til mayonaise? Jeg brugte en olivenolie , koldpresset
og jomfru men den smagte alt for meget igennem, med en smag som slet skal
være i mayonaise.
Mvh.
Sigurno
| |
Klaus Alexander Seis~ (16-06-2008)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 16-06-08 18:27 |
|
Sigurno skrev:
> Hvilken olie bruger i til mayonaise?
Solsikkeolie.
Mvh,
--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/
| |
edelvang@gmail.com (16-06-2008)
| Kommentar Fra : edelvang@gmail.com |
Dato : 16-06-08 11:38 |
|
On 16 Jun., 18:53, "sigurno" <siggy...@youmail.dk> wrote:
> Hvilken olie bruger i til mayonaise? Jeg brugte en olivenolie , koldpresset
> og jomfru men den smagte alt for meget igennem, med en smag som slet skal
> være i mayonaise.
En god olivenolie, der har fået taget sin mødom, kan sagtens bruges.
De er dog svære at finde i dk, fordi danskerne er blevet så forhippet
på jomfruelig olivenolie.
Men er man helt oldschool og purist, så må det være vindruekerneolie.
Det bruger jeg som regel, når jeg selv vil styre smagen og ikke
ønsker, at olien smager igennem.
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
Jens Bruun (16-06-2008)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 16-06-08 22:03 |
|
"sigurno" <siggyvov@youmail.dk> skrev i en meddelelse
news:48569a9e$0$56785$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
> Hvilken olie bruger i til mayonaise? Jeg brugte en olivenolie ,
> koldpresset og jomfru men den smagte alt for meget igennem, med en
> smag som slet skal være i mayonaise.
Jeg bruger alm. raps, og smager til sidst til med oliveolie. Olienolien
udgør maks. 1/5 af den samlede mængde olie. Jeg har også prøvet at udskifte
olivenolien med koldpresset rapsolie - altså ca. 4/5 alm. rapsolie og 1/5
koldpresset rapsolie. Det kan anbefales.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Jan Boegh (18-06-2008)
| Kommentar Fra : Jan Boegh |
Dato : 18-06-08 17:14 |
|
sigurno wrote:
> Hvilken olie bruger i til mayonaise? Jeg brugte en olivenolie ,
> koldpresset og jomfru men den smagte alt for meget igennem, med en
> smag som slet skal være i mayonaise.
Solsikkeolie også herfra. Evt. med et skud jomfruolivenolie hvis det skal
ende med aïoli eller rouille.
vh
Jan
--
Fotoamatør af Guds (u)nåde. | A: Der er altså også et liv uden for nettet!
PS: Knipserier kan findes på | B: Såååeh - har du et link?
Panorama fra Grenen i kuling:
http://jan.boegh.net/Album/Danmark/Nordenfjords/Skagen/slides/Grenen.html
| |
|
|