/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
olie til mayonaise?
Fra : sigurno


Dato : 16-06-08 17:54

Hvilken olie bruger i til mayonaise? Jeg brugte en olivenolie , koldpresset
og jomfru men den smagte alt for meget igennem, med en smag som slet skal
være i mayonaise.

Mvh.

Sigurno


 
 
Klaus Alexander Seis~ (16-06-2008)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 16-06-08 18:27

Sigurno skrev:

> Hvilken olie bruger i til mayonaise?

Solsikkeolie.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

edelvang@gmail.com (16-06-2008)
Kommentar
Fra : edelvang@gmail.com


Dato : 16-06-08 11:38

On 16 Jun., 18:53, "sigurno" <siggy...@youmail.dk> wrote:

> Hvilken olie bruger i til mayonaise? Jeg brugte en olivenolie , koldpresset
> og jomfru men den smagte alt for meget igennem, med en smag som slet skal
> være i mayonaise.

En god olivenolie, der har fået taget sin mødom, kan sagtens bruges.
De er dog svære at finde i dk, fordi danskerne er blevet så forhippet
på jomfruelig olivenolie.

Men er man helt oldschool og purist, så må det være vindruekerneolie.
Det bruger jeg som regel, når jeg selv vil styre smagen og ikke
ønsker, at olien smager igennem.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Jens Bruun (16-06-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 16-06-08 22:03

"sigurno" <siggyvov@youmail.dk> skrev i en meddelelse
news:48569a9e$0$56785$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk

> Hvilken olie bruger i til mayonaise? Jeg brugte en olivenolie ,
> koldpresset og jomfru men den smagte alt for meget igennem, med en
> smag som slet skal være i mayonaise.

Jeg bruger alm. raps, og smager til sidst til med oliveolie. Olienolien
udgør maks. 1/5 af den samlede mængde olie. Jeg har også prøvet at udskifte
olivenolien med koldpresset rapsolie - altså ca. 4/5 alm. rapsolie og 1/5
koldpresset rapsolie. Det kan anbefales.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Jan Boegh (18-06-2008)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 18-06-08 17:14

sigurno wrote:
> Hvilken olie bruger i til mayonaise? Jeg brugte en olivenolie ,
> koldpresset og jomfru men den smagte alt for meget igennem, med en
> smag som slet skal være i mayonaise.

Solsikkeolie også herfra. Evt. med et skud jomfruolivenolie hvis det skal
ende med aïoli eller rouille.

vh
Jan

--
Fotoamatør af Guds (u)nåde. | A: Der er altså også et liv uden for nettet!
PS: Knipserier kan findes på | B: Såååeh - har du et link?
Panorama fra Grenen i kuling:
http://jan.boegh.net/Album/Danmark/Nordenfjords/Skagen/slides/Grenen.html


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste