Kim Schulz <kim@schulz.dk> wrote in
news:20080611205604.52214cca@schulz.dk:
>> Sjovt nok opdrættes det meste Wagyu kvæg til Kobekød, hovedsageligt
>> IKKE i Japan, men derimod i Australien og Californien. Kun den sidste
>> tid af opdrættet tilbringer kvæget i Japan, hvor også slagtningen
>> sker.
> Forkert! Kobekød er kød som kommer fra Wagyu kvæg opdrættet i den
> japanske by Kobe.
Njaaaa.... Sådan var det indtil 90'erne. Så steg efterspørgslen i Japan
udover hvad produktionen kunne bære.
http://members.tripod.com/~BayGourmet/wagyu.html#wagyu
Alt andet er bare Wagyu kød (navngivet efter kvægracen).
Der er ihvertfald også Matsusaka og Mishima kød (også benævnt efter
oprindelsen). De skulle tilgengæld begge være "ægte" japanske hele vejen
igennem.
>> Jeg er helt enig i at ovenstående er noget vrøvl. Kvægracen er Wagy u.
>> Og ret beset vil dansk opdrættet Wagyu kvæg ikke producere Kobe kød,
>> men "Kobe-style" kød. Præcis som tilfældet er i USA, hvor
>> efterspørgslen er så stor at amerikanerne har startet en lokal
>> produktion.
>
> Det gør det ikke til Kobe Kød.
Nu kaldte jeg det heller ikke Kobe kød, men "Kobe-style" kød.
>> Lidt i stil med "ISDN modems". ISDN er rent digitalt og det
>> er derfor noget vrøvl at tale om modulering/demodulering. Men
>> forbrugerne er helt på det rene med hvilket produkt der tales om.
> Der laves da pulse-code modulering i ISDN.
Vil du påstå at et ISDN modem modulerer/demodulerer? Nej vel?
Nå, pointen var osse en anden, og den snak hører til i et andet forum.
--
Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.