/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Taco krydderiblanding
Fra : Marianne


Dato : 04-06-08 18:59

Hej,

Nogen som kan hjælpe med opskriften på taco krydderiblanding, altså den man
bruger til det hakkede oksekød når man laver meximad. Der er vel spidskommen
og fenikel, men hvad ellers? Gerne en opskrift med hele krydderier som man
selv kan støde i morteren.

Pft.
Marianne



 
 
Ole Christiansen (05-06-2008)
Kommentar
Fra : Ole Christiansen


Dato : 05-06-08 07:14


"Marianne" <dmbla@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4846d7f6$0$15877$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej,
>
> Nogen som kan hjælpe med opskriften på taco krydderiblanding, altså den
> man bruger til det hakkede oksekød når man laver meximad. Der er vel
> spidskommen og fenikel, men hvad ellers? Gerne en opskrift med hele
> krydderier som man selv kan støde i morteren.
>
> Pft.
> Marianne
>
>
http://www.cdkitchen.com/recipes/recs/13/Taco_Spices_Seasonings57555.shtml



Michael Meidahl Jens~ (08-06-2008)
Kommentar
Fra : Michael Meidahl Jens~


Dato : 08-06-08 14:17


"Marianne" skrev i en meddelelse



> Nogen som kan hjælpe med opskriften på taco >krydderiblanding, altså den
> man bruger til det hakkede oksekød når man laver meximad. Der >er vel
> spidskommen og fenikel, men hvad ellers? Gerne en opskrift med hele
> >krydderier som man selv kan støde i morteren.


Der er masser af dem på nettet

Grund opskriften er
Sød Chilli ( Paprika ) ( gerne flere sorter )
Stærk Chilli ( også her gerne flere sorter og styrke )
Hvidløg
Løg
Spidskommen .
Oregano

Det er stort set samme grund opskrift som til Chilli Con Carne

Men det er meget vigtig at det er Spidskommen og ikke almindelig Kommen ,
Spidskommen er meget brugt i
det Mexikanske køkken, det hedder Cumin på engelsk.
Og lugter lidt som armsved når det er stødt

Ligeledes i det Mexikanske køkken bruger man Svinefedt i langt større grad
end eks vis Olie til at svitse løg og kød o.s.v
Faktisk har det man her Danmark severer på div Mexikanske
Resturanter ikke meget med Mexikansk mad at gøre.

Og er du til rigtig Mexikansk Mad , så er her en rigtig sej side
http://rollybrook.com/kitchen.htm
Check lige denne Mexican Stew ud , mand det er bare noget der rykker.
http://rollybrook.com/guisado.htm



Links.
http://www.geocities.com/Yosemite/Rapids/9755/NMrecipes.html#hoopsmix
http://www.inmamaskitchen.com/RECIPES/RECIPES/fruits_and_veggies.html/Taco_salad.html
http://recipes.robbiehaf.com/T/93.htm
http://www.mex-recipes.com/taco-seasoning-recipe.html







Bjarne K. (11-06-2008)
Kommentar
Fra : Bjarne K.


Dato : 11-06-08 11:26


"Michael Meidahl Jensen" <mmj@FJERNDETTEtidsfaktoren.dk> wrote in message
news:484bdbdf$0$56795$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Og er du til rigtig Mexikansk Mad , så er her en rigtig sej side
> http://rollybrook.com/kitchen.htm
> Check lige denne Mexican Stew ud , mand det er bare noget der rykker.
> http://rollybrook.com/guisado.htm
>
>

Hvis du har andre links til andre guldgruber som ovenstående, kom endelig
med dem.

--

Med venlig hilsen

Bjarne K.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408522
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste