Hej!
Klik dig ind på "Fredag på Farten" med Hans Otto Bisgård P4, febr. 2008 så
finder du alletiders opskrift på sprængt oksebryst til peberrodssauce) og
en skøn suppe, altså 2 retter ud af det sammen stk. kød
mvh/kirsten .
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:uzlq3k7c3.fsf@trinekc.dk...
> Hej
>
> Jeg har et stykke oksebryst liggende i fryseren, som jeg har tænkt mig
> at lave til pålæg og servere med peberrodssalat. Umiddelbart ville jeg
> bare koge det med nogle grøntsager og så skære det i tynde skiver. Men
> kan det være en fordel at sprænge det først?
>
> Mvh Trine
>
> --
> Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
> Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde
>
>
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg