/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Sennepsdresssing
Fra :
helle
Dato :
02-06-08 02:48
Har i Frankrig flere steder fået superlækker sennepsdressing til
salater med kød i - efter utallige eksperimenter har jeg ikke ramt
noget lignende - er der nogen der kan hjælpe
Padre (
02-06-2008
)
Kommentar
Fra :
Padre
Dato :
02-06-08 11:05
helle skrev:
> Har i Frankrig flere steder fået superlækker sennepsdressing til
> salater med kød i - efter utallige eksperimenter har jeg ikke ramt
> noget lignende - er der nogen der kan hjælpe
Det er formentlig en blanding af smagsneutral olie, vineddike (oftest
rødvins-), sennep (jeg bruger selv maille), salt og peber.
Prøb med sådan noget som 3 dl olie til 1/4 dl eddike og 3 spsk sennep og
en halv tsk salt, selv laver jeg den altid på slump, så målene er
*meget* omtrentlige.
--
padre
Blueskies (
02-06-2008
)
Kommentar
Fra :
Blueskies
Dato :
02-06-08 22:05
helle skrev:
> Har i Frankrig flere steder fået superlækker sennepsdressing til
> salater med kød i - efter utallige eksperimenter har jeg ikke ramt
> noget lignende - er der nogen der kan hjælpe
Hej Helle!
Jeg er Kok og ved hvilken dressing du referere til.
Dressingen er det man kalder en uholdbar emulsion. Dvs. at de
forskellige ingredienser ikke hænger sammen naturligt og vil skille hvis
ikke fremstillet rigtigt.
En bearnaise er en uholdbar emulsion (ægte sauce) og dressing skal
behandles på samme måde.
Brug en blender (ikke den rigtige måde men den nemmeste) Put sennep i
blender og kør det "sejt" med salt. Tilsæt eddike (Hvidvin) Lad blender
køre mens du tilsætter olie i en tynd stråle indtil ønsket konsistens.
Hav et glas koldt vand klar til hvis den er ved at skille eller du
ønsker mere olie i (hvis for stærk)
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.