/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tilbehør til budding???
Fra : IsBOF


Dato : 17-05-08 08:00

Jeg er blevet "headhunted" af min kærstes kusine til at lave budding
til hendes bryllup. Efter et par eksperimenter er det blevet til at vi
får valdnødde, kaffe og baillys budding, hvilket er ok (selv om jeg
heller ville lave en god creamcaramel eller brule).

Mit problem er at der ligesom mangler noget på tallerken, ud over de 3
buddinger, nogen som har nogen gode ideer til tilbehør? eller et eller
andet godt gimmick?


/Rasmus

 
 
Christian Hansen (17-05-2008)
Kommentar
Fra : Christian Hansen


Dato : 17-05-08 15:29

Sorry - lidt ot, men for pokker hvor fik jeg lige lyst til mandelbudding
med rygende varm hyldebærsuppe mmmmmm :)

Mvh Christian

IsBOF wrote:
> Jeg er blevet "headhunted" af min kærstes kusine til at lave budding
> til hendes bryllup. Efter et par eksperimenter er det blevet til at vi
> får valdnødde, kaffe og baillys budding, hvilket er ok (selv om jeg
> heller ville lave en god creamcaramel eller brule).
>
> Mit problem er at der ligesom mangler noget på tallerken, ud over de 3
> buddinger, nogen som har nogen gode ideer til tilbehør? eller et eller
> andet godt gimmick?
>
>
> /Rasmus

edelvang@gmail.com (17-05-2008)
Kommentar
Fra : edelvang@gmail.com


Dato : 17-05-08 14:06

On 17 Maj, 16:00, IsBOF <rasmu...@gmail.com> wrote:

> Mit problem er at der ligesom mangler noget på tallerken, ud over de 3
> buddinger, nogen som har nogen gode ideer til tilbehør? eller et eller
> andet godt gimmick?

Buddinger er jo ikke just det mest elegante inden for desserter, men
til de tre, du nævner, kunne måske en hindbærkompot gå (hvis det er
sæson, ved ikke, hvornår det er), ellers en hindbærcoulis - og så en
flot hindbær-tuiles bøjet over et glas. Så har du både gimmick og lidt
surt til det søde. Skal der bruges grønt så brug for guds skyld
citronmelisse - mynte og kaffe smager efter min mening forfærdeligt
sammen.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang


N/A (18-05-2008)
Kommentar
Fra : N/A


Dato : 18-05-08 09:06



fix (18-05-2008)
Kommentar
Fra : fix


Dato : 18-05-08 09:06


>
> Pröv blodpudding
>
>
> http://sv.wikipedia.org/wiki/Blodpudding
>
> Tryttebär tror jag ni kallar det, det ska vara till

Det er da en "spændende" ret, men vistnok ret svensk!

Når vi i dk taler budding, er det noget helt andet:
Varm budding (ovnbagt budding, spises kold)
"Varme buddinger" er kendetegnet ved at være ret kompakte og kraftige
desserter. De bliver fremstillet og bagt i portionsforme, og man kan servere
dem i formen eller slå dem ud på et fad. Varme buddinger bliver ofte
serveret med en frugt- eller cremesauce til. Af varme buddinger kan nævnes:
Risbudding med eller uden karamel, semuljebudding, brødbudding og
prinsessebudding.
Men det kan også være en enkel blanding af mælk, sukker og æg, en "creme
renversée" samt evt. smeltet chokolade, der bages i portionsforme - evt. i
vandbad


finn



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408522
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste