|
| Flæaskefars Fra : Harry Lund |
Dato : 08-05-08 09:55 |
|
Goddag NG,
i brugsen ligger store pakker fars.
Kan en sådan pakke deles og lægges i fryser for det er jo ikke nemt at spise
det hele.
Harry
| |
Tove Krieger (08-05-2008)
| Kommentar Fra : Tove Krieger |
Dato : 08-05-08 10:18 |
|
"Harry Lund" <hcnl@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4822bff9$0$15877$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk
> Goddag NG,
> i brugsen ligger store pakker fars.
> Kan en sådan pakke deles og lægges i fryser for det er jo ikke
> nemt at spise det hele.
> Harry
Selvfølgelig kan den da det. Jeg gør det hele tiden. Alt kød der
ikke har været nedfrosset tidligere kan fryses.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats
| |
Harry Lund (08-05-2008)
| Kommentar Fra : Harry Lund |
Dato : 08-05-08 16:23 |
|
Javel, men hvordan ved man det ikke har været frosset ned tidligere,......
før det blev til fars ?
Harry
| |
Steen Jakobsen (08-05-2008)
| Kommentar Fra : Steen Jakobsen |
Dato : 08-05-08 16:41 |
|
"Harry Lund" <hcnl@mail.dk> skrev i meddelelsen
news:48231abc$0$15901$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Javel, men hvordan ved man det ikke har været frosset ned tidligere,......
> før det blev til fars ?
Det har du ganske ret i. Man ved ingen ting. Derfor er det sikreste at smide
det ud med det samme man kommer hjem med det.
Steen.
| |
Ralph (08-05-2008)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 08-05-08 17:03 |
|
"Harry Lund" <hcnl@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:48231abc$0$15901$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Javel, men hvordan ved man det ikke har været frosset ned tidligere,......
> før det blev til fars ?
Det står på pakken, som regel er kyllingebryst frosset og må ikke genfryses,
den eneste undtagelse JEG kender er lever, den kan man optø, lave
leverpostej af det og fryse postejerne rå.
--
Ralph
| |
Kent Oldhøj (09-05-2008)
| Kommentar Fra : Kent Oldhøj |
Dato : 09-05-08 08:33 |
|
"Harry Lund" <hcnl@mail.dk> wrote in
news:48231abc$0$15901$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:
> Javel, men hvordan ved man det ikke har været frosset ned
> tidligere,...... før det blev til fars ?
Hvis kød har været frosset tidligere, så SKAL det oplyses på varen.
Og hvis det har været frosset, så kan du blot tilberede kødet (lave
frikadeller f.eks). Så er det OK at fryse frikadellerne.
| |
Ralph (08-05-2008)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 08-05-08 17:06 |
|
"Harry Lund" <hcnl@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4822bff9$0$15877$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Goddag NG,
> i brugsen ligger store pakker fars.
Det har jeg aldrig set, hakket kød måske, men fars det er da vist kun ved
fiskehandleren.
Køb ALDRIG noget der kaldes fars, det betyder at der måske er iblandet mel,
vand og en masse tilsætningsstoffer. ELLER at slagteren ikke kender forskel
på hakket kød og fars, jeg ved ikke hvad der er værst.
--
Ralph
| |
Tina. (08-05-2008)
| Kommentar Fra : Tina. |
Dato : 08-05-08 21:07 |
|
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:482324a5$0$90262$14726298@news.sunsite.dk...
> "Harry Lund" <hcnl@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:4822bff9$0$15877$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>> Goddag NG,
>> i brugsen ligger store pakker fars.
>
> Det har jeg aldrig set, hakket kød måske, men fars det er da vist kun ved
> fiskehandleren.
> Køb ALDRIG noget der kaldes fars, det betyder at der måske er iblandet
> mel, vand og en masse tilsætningsstoffer. ELLER at slagteren ikke kender
> forskel på hakket kød og fars, jeg ved ikke hvad der er værst.
>
Der er rigtig, rigtig mange mennesker i alle aldre (ikke fagfolk), der
kalder en alm. pakke hakket gris, ko, kalv og blandinger heraf for fars.
Føtex har ofte frikadellefars, lige til at forme og lægge på panden, stege
og trylle trylle, så er der "hjemmelavede" frikadeller.
Tina
| |
|
|