Hej Nuser
Du kunne jo prøve selv at eksperimenter lidt med det.
Kunne forestille mig følgende, skræl agurken, fjern kernerne og skær i
julienne, skræl og skær guleroden på samme måde. lav en marinade af olie,
chilli evt lidt sukker og marinere dem i 1-2 timer, så de stadig er sprøde.
Du kunne jo også spørge på spisestedet, som vil være nærliggende, men om de
vil ud med sproget er jo en anden sag
Mvh
Kaj Larsen
"Nuser" <tortieFJERNDETTE@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:47f3a3d1$0$15897$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej
>
> På Mongolian Barbeque i Silkeborg får man ved ankomst serveret en
> tallerken med agurk og gulerod skæret i tændstiktykke strimler, og
> marineret i en olie med noget chili i.
>
> Nogen der evt. skulle have en opskrift på dette ?
>
> Hilsen Nuser
>