|
| Skumle rester :-) Fra : Fister Løgsovs |
Dato : 23-03-08 20:30 |
|
Sidder netop og fortærer en grillet flæskesteg med flødekartofler, fra
2 forskellige dage, gemt i hhv. køleskab og fryser, og det smager så
fuglene synger.
Andre dage ynder jeg rester af en grillet steg, hvilken som helst, med
pasta, Bearnaise og surt.
Lettere skummelt, men reglerne bliver sgu lettere ophævet, i mit
køkken, når det er rester.
Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
servere for gæster)?
Kai
| |
Max (23-03-2008)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 23-03-08 21:08 |
|
Hej Kai
> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
> servere for gæster)?
Ja, her i huset hedder det "ost på og ind i ovnen" :)
--
Mvh Max
| |
Trine Kornum Christi~ (23-03-2008)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 23-03-08 21:24 |
|
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> writes:
>> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
>> servere for gæster)?
>
> Ja, her i huset hedder det "ost på og ind i ovnen" :)
Her går det under navnet "Tømt køleskab" og ender typisk også i ovnen.
Men nogen egentlig fast "opskrift" på rester har jeg ikke.
Mvh Trine
--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
-= JF =- (23-03-2008)
| Kommentar Fra : -= JF =- |
Dato : 23-03-08 21:24 |
|
Fister Løgsovs skrev:
> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
> servere for gæster)?
Okke-ja
Her i huset hedder retten "Tøm køleskabet", og den får vi de dage vi
ikke har fået taget noget ud af fryseren, og ikke har handlet.
Jeg kan ikke lige på stående fod komme i tanke om hvilke kombinationer
der kommer ud af det - men tro mig... Strange things are happening
--
Mvh. John
The only reason I would take up exercising is
so that I could hear heavy breathing again.
| |
Ole Christiansen (24-03-2008)
| Kommentar Fra : Ole Christiansen |
Dato : 24-03-08 08:26 |
|
"Fister Løgsovs" <None@invalid.za> skrev i en meddelelse
news:mn.bccd7d830948e6d5.88596@invalid.za...
> Sidder netop og fortærer en grillet flæskesteg med flødekartofler, fra 2
> forskellige dage, gemt i hhv. køleskab og fryser, og det smager så fuglene
> synger.
> Andre dage ynder jeg rester af en grillet steg, hvilken som helst, med
> pasta, Bearnaise og surt.
> Lettere skummelt, men reglerne bliver sgu lettere ophævet, i mit køkken,
> når det er rester.
> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
> servere for gæster)?
> Kai
>
>
>
Mad skal ikke smides ud. Det skal skides ud. (fra en gammel kok)
f. eks. dette link:
http://chinesefood.about.com/od/westernhol/tp/leftover-ham.htm?nl=1
Mvh Ole
| |
Inger D. (26-03-2008)
| Kommentar Fra : Inger D. |
Dato : 26-03-08 17:31 |
|
> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
> servere for gæster)?
Hvis vi har rester af kødsovs eller gryderet og kartoffelmos, laver vi
væltet lokum:
Sovsen nederst i et fad, mosen ovenpå og evt. lidt parmesan på toppen og så
i ovnen 30 min.
Det kan med fordel samles, når man pakker maden sammen, så det er lige til
at smide i ovnen.
Jeg vil dog gerne servere det for gæster
Inger D.
| |
Tove Krieger (26-03-2008)
| Kommentar Fra : Tove Krieger |
Dato : 26-03-08 22:40 |
|
"Inger D." <blabla@no.no> skrev i en meddelelse
news:47ea79a3$0$90276$14726298@news.sunsite.dk
>> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig
>> ville servere for gæster)?
>
> Hvis vi har rester af kødsovs eller gryderet og kartoffelmos,
> laver vi væltet lokum:
> Sovsen nederst i et fad, mosen ovenpå og evt. lidt parmesan på
> toppen og så i ovnen 30 min.
> Det kan med fordel samles, når man pakker maden sammen, så det er
> lige til at smide i ovnen.
>
> Jeg vil dog gerne servere det for gæster
>
> Inger D.
Den fremgangsmåde benytter jeg mig også af en gang imellem. Vi
plejer gerne at kalde det "hele ugen i brun sovs", det smager ganske
fortræffeligt.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats
| |
Max (26-03-2008)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 26-03-08 22:43 |
|
Hej Tove
> Den fremgangsmåde benytter jeg mig også af en gang imellem. Vi
> plejer gerne at kalde det "hele ugen i brun sovs", det smager ganske
> fortræffeligt.
Ja, ugen der gik eller kød i mørke :)
--
Mvh Max
| |
Tove Krieger (26-03-2008)
| Kommentar Fra : Tove Krieger |
Dato : 26-03-08 22:46 |
|
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:47eac3a8$0$15897$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk
> Hej Tove
>
>> Den fremgangsmåde benytter jeg mig også af en gang imellem. Vi
>> plejer gerne at kalde det "hele ugen i brun sovs", det smager
>> ganske fortræffeligt.
>
> Ja, ugen der gik eller kød i mørke :)
Ja, kært barn har mange navne
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats
| |
|
|