"Kurt Hansen" <kurt@fjerndettetowle.dk> skrev i en meddelelse
news:68zawyq3kopr.1dglrjgrpaqsk$.dlg@40tude.net...
> Nogen her der bruger den jævnligt i det daglige, til hvad og hvordan?
Både og, jeg har ikke lige den model, men en mindre og en større, den lille
bruges til
frikadeller, alt andet end kødet i hakkeren, det tar fem sek.
hakkede nødder
pesto
hakket grønt (persille, purløg, dild)
Remoulade (alt andet end mayonnaisen)
Chillipasta (røde chillier, løg, hvidløg, olie, salt, eddike) og så ketchup
til smagen passer
den store til:
tærter, først bunden (mel, salt, smør, æg)
og så behøver man ikke gøre den ren før man laver ægge/oste/fløde fyldet
Før jeg fik stavblender brugte jeg også den store til pizzasovs.
Blenderen bruges kun af ungerne til
smothie, is, frosne bær, mælk
milkshake, vanillieis, mælk smag
også bruger jeg selvfølgelig den store "rigtige" køkkenmaskine til at hakke
kød, den daglige portion bolledej, pandekagedej, fromage, kager, koldskål
Håber jeg snart får tid til at lave pølser (jeg har en ide om at medister er
det letteste til at starte med, men jeg har da også lyst til at ryge nogle i
weberen)
Og så har jeg et elektrisk rivejern som bruges til råkostsalat, revne
gulerødder, rødkål, og hvis der skal rives agurk i større mængder
Men indrømmet mine to saftpressere bruger jeg aldrig, ej heller min
kaffebønnemølle, og min elektriske peberkværn samler også støv ligesom
pastamaskinen, men det skyldes nok mere at jeg ikke kan lide hende jeg fik
den af
nå, nu er det også snart 6 år siden hun skred fra sin mand(ikke
mig), så mon ikke jeg snart skulle igang igen.
Til gengæld har jeg ingen kaffemaskine da stempelkaffe nu engang smager
bedre.
--
Ralph