/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opvarmning af oksefilet?
Fra : ursula@.dk


Dato : 09-03-08 15:44

Jeg har et stykke filet tilbage fra i går aftes. Det er meningen det skal
spises til aften.

Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt kedeligt?
Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i aften, men man må
kunne gøre det,
uden at ødelægge den helt? Hjælp



 
 
Poul Christensen (09-03-2008)
Kommentar
Fra : Poul Christensen


Dato : 09-03-08 16:38

"ursula@.dk" <jhfkdsjf@.dk> wrote in
news:47d3f7a6$0$15893$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:

> Jeg har et stykke filet tilbage fra i går aftes. Det er meningen det
> skal spises til aften.
>
> Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt kedeligt?
> Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i aften, men man
> må kunne gøre det,uden at ødelægge den helt? Hjælp

Hvorfor ikke spise det koldt? Det smager efter min mening bedre end varmt.

mvh poul christensen

Tove Krieger (09-03-2008)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 09-03-08 17:24

"Poul Christensen" <poulchr03xdelx@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:Xns9A5CA92B07438poulchr03ofirdk@212.242.40.170
>>
>> Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt
>> kedeligt? Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i
>> aften, men man må kunne gøre det,uden at ødelægge den helt?
>> Hjælp
>
> Hvorfor ikke spise det koldt? Det smager efter min mening bedre
> end varmt.


Efter min mening er en andendagsfilet lige til at skære i tern til
biksemad. Hvis det er et stort stykke kan man jo skære det midt
over, så der er til 2 gange biksemad. Der er ikke noget så dejligt
som biksemad af oksekød, med en masse løg. Og så lige en smule
bernaisesovs på toppen - MUMS.

--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Jørgen Rasmussen (10-03-2008)
Kommentar
Fra : Jørgen Rasmussen


Dato : 10-03-08 15:58

Tove Krieger wrote:

> Efter min mening er en andendagsfilet lige til at skære i tern til
> biksemad.

Enig.!

Hvis man forventer at kunne lave en 2. omgang af samme ret, uændret,
bliver man vist kun skuffet.


Men en gang biksemad, som du beskriver, er altid godt.!
og et spejlæg, + ketchup. M.m.


Mvh. Jørgen

Morten Wartou (10-03-2008)
Kommentar
Fra : Morten Wartou


Dato : 10-03-08 18:01


"Jørgen Rasmussen" <rjo_ra@tdect-net.dk> skrev i meddelelsen
news:D%bBj.20$Z22.16@news.get2net.dk...
> Tove Krieger wrote:
>
>> Efter min mening er en andendagsfilet lige til at skære i tern til
>> biksemad.
>
> Enig.!
>
> Hvis man forventer at kunne lave en 2. omgang af samme ret, uændret,
> bliver man vist kun skuffet.

Har du prøvet at gøre som jeg skrev? Du vil blive meget overrasket - det
blev jeg i hvert fald. :)


--
Med venlig hilsen,

Morten Wartou


Trine Kornum Christi~ (09-03-2008)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 09-03-08 17:52

"ursula@.dk" <jhfkdsjf@.dk> writes:

> Jeg har et stykke filet tilbage fra i går aftes. Det er meningen det skal
> spises til aften.
>
> Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt kedeligt?
> Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i aften, men man
> må kunne gøre det, uden at ødelægge den helt? Hjælp

Jeg ville spise det koldt eller varme det i en gang rødvinssovs ala
Kasper: http://www.bergholt.net/biksemad_rhone.html

Det sidste gjorde vi, da vi havde en rest gammeldags oksesteg og det
var et hit.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Ukendt (09-03-2008)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 09-03-08 19:18

> Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt kedeligt?
> Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i aften, men man må
> kunne gøre det,
> uden at ødelægge den helt? Hjælp

Jeg plejer at gøre det helt dækket i vand og derefter et kvarter i 220 gr
ovn.

/karsten



Morten Wartou (10-03-2008)
Kommentar
Fra : Morten Wartou


Dato : 10-03-08 00:30


"ursula@.dk" <jhfkdsjf@.dk> skrev i meddelelsen
news:47d3f7a6$0$15893$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Jeg har et stykke filet tilbage fra i går aftes. Det er meningen det skal
> spises til aften.
>
> Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt kedeligt?
> Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i aften, men man må
> kunne gøre det,
> uden at ødelægge den helt? Hjælp

Det kan blive tæt på lige så godt som første gang, hvis det får en hel del
timer ved ca. 60 grader. Har du ikke en hel del timer, er mit råd bare at
varme det så langsomt op som du har tid til, og at det naturligvis ikke
bliver varmere end omkring 60 grader i centrum (brug stegetermometer).


--
Med venlig hilsen,

Morten Wartou


Jens Bruun (10-03-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 10-03-08 23:19

"Morten Wartou" <mort_fjerndette_en@wartou.dk> skrev i en meddelelse
news:47d47312$0$15872$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk

> Det kan blive tæt på lige så godt som første gang, hvis det får en
> hel del timer ved ca. 60 grader. Har du ikke en hel del timer, er mit
> råd bare at varme det så langsomt op som du har tid til, og at det
> naturligvis ikke bliver varmere end omkring 60 grader i centrum (brug
> stegetermometer).

Dén metode bruger jeg også altid, og det fungerer til UG med kryds og
slange.

Er der tale om et mindre stykke kød, smider jeg det i en frysepose og lade
det stå i en skål under en svag stråle varmt vand i en time eller to. Er der
tale om et større stykke kød, får det 3-4 timer i ovnen ved ca. 60 grader.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste