/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Foie gras i Sødmælk og is
Fra : Bjarne Holm Lorenzen


Dato : 02-03-08 11:20

Hej Gruppe
Jeg så en udgave af "Med kniven for struben" at Bo Bech smed Foie Gras
i sødmælk med isterninger. Jeg studsede lidt over hvorfor... Sikkert
for at rense leverne, men for hvad, og i bund og grund hvorfor?

/Bjarne

 
 
Henrik (03-03-2008)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 03-03-08 12:07


"Bjarne Holm Lorenzen" skrev i en meddelelse
> Jeg så en udgave af "Med kniven for struben" at Bo Bech smed Foie Gras
> i sødmælk med isterninger. Jeg studsede lidt over hvorfor... Sikkert
> for at rense leverne, men for hvad, og i bund og grund hvorfor?
>

Jeg ville have fundet et link der kunne have "bevist" det følgende, men du
må nøjes med mine ord

Ja, mælken bruges til at rense eller mildne smagen - typisk for den ram-smag
der kan være i vildt.
I tilfælde af oksekød eller andet "hårdt" kød, kan det også bruges til at
mørne.

I mellemøsten bruges yogurt til mørning af kød.

Henrik



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste