"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:u1w6vc3vo.fsf@trinekc.dk...
> Hej
>
> Politiken har en artikel om bakteriebomber i køkkenet i dag:
>
http://politiken.dk/tjek/bolig/hjemmet/article476536.ece
>
> Heri står bl.a.:
> "Inden for senest tre timer efter skal den være nedkølet fra 65 til 10
> grader og opbevares i små beholdere, ikke i den gryde maden er lavet
> i. Man skal huske, at kødet skal genopvarmes til mindst 75 grader
> igen, inden det spises."
>
> At det skal nedkøles hurtigt og opvarmes helt giver fin mening, men
> hvorfor ikke opbevare det og genvarme det i gryden? Det er da noget
> nemmere.
>
> Er det fordi der kan sidde noget på kanten, som ikke bliver varmet
> helt op eller hvad?
>
> Mvh Trine
>
> --
> Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
> Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde
>
>
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
>
Jeg læser det som hvis du laver en større portion til dagen/dagene efter, er
det ikke godt at stille gryden i køleskabet.
Det gør jeg jævnligt, men så er det jo resten til næste dag.
Ellers er der ikke noget nyt i den artikel.
Hilsen Ole