|
| Æg på en ny måde. Fra : Henning Lund |
Dato : 17-02-08 10:40 |
|
Vi købte en bakke æg igår, kogte nogle til frokosten, men så
begynder problemerne.
Æggedeleren var ikke til at presse igennem æggene og selve ægget
var grynet i hviden.
Nogen der har oplevet dette og hva filen skyldes det?
--
Mvh Henning Lund
http://www.sitecenter.dk/freespace/
vestjydehl@lite.dk fjern vestjyde for mail.
| |
Klaus Alexander Seis~ (17-02-2008)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 17-02-08 13:38 |
| | |
Max (17-02-2008)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 17-02-08 13:58 |
|
Hej Klaus
> Ugebladet Ingeniøren har osse skrevet om æggene:
Mon ikke det er fra en avis dateret 1. april ? :)
--
Mvh Max
| |
Peter Knutsen (17-02-2008)
| Kommentar Fra : Peter Knutsen |
Dato : 17-02-08 14:54 |
| | |
Klaus Alexander Seis~ (18-02-2008)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 18-02-08 00:32 |
| | |
Peter Knutsen (18-02-2008)
| Kommentar Fra : Peter Knutsen |
Dato : 18-02-08 11:11 |
|
Klaus Alexander Seistrup wrote:
> Peter Knutsen skrev:
>>PS: Ved du hvilke "kemikalier" der er i ægte hønseæg?
>
> Nøh, det nærmeste jeg kan komme er:
>
> · http://www.foodcomp.dk/fvdb_details.asp?FoodId=0340
>
> men det var vel ikke det du mente?
Joda, det ligner i hvert fald en rigtig god begyndelse. Om listen så er
100% komplet, det har jeg ikke viden nok til at kunne sige...
--
Peter Knutsen
sagatafl.org
| |
Henning Lund (17-02-2008)
| Kommentar Fra : Henning Lund |
Dato : 17-02-08 15:06 |
|
Klaus Alexander Seistrup tastede:
> Det er uden tvivl falske æg, lavet af gips og kemikalier:
Hehe ja det skulle man tro, nu har jeg i snart 50 år gnasket æg,
jeg har aldrig oplevet så genstridige og sære æg som denne bakke.
--
Mvh Henning Lund
http://www.sitecenter.dk/freespace/
vestjydehl@lite.dk fjern vestjyde for mail.
| |
|
|