Margit wrote:
> Kan jeg bage 2 bradepandepizzaer i varmluftovn
> samtidig? Og hvis ja, skal de så bytte plads midtvejs
> i bagetiden for at blive bagt på henholdsvis over- og underside?
Min holdning og det er en "holdning" mere end noget nødvendigvis sagligt:
Jeg hader varmluft til mange retter, fordi det tører overfladen unødigt
hårdt.
Jeg foretrækker pizza efter hvad jeg bilder mig ind er sådan en lidt
traditionelt italiensk maner: tynd bund og en balanceret mængde fyld.
Hvis der med bradepande er tale om "husmoder"-pizza (uden der nødvendigvis
er noget galt med det), kan varmluft (og selv en svagt forhøjet temperatur)
gøre fyldet uinteressant/smadret/branket.
En pizza skal behandles med omsorg.
En tynd pizza bagt i varm (!) ovn med "stillestående" luft er nærmest
levende når den kommer ud, men "dør" efter måske to-tre minutter.
En pizza, der er blevet rundsmadret af en varmluftsovn dør inden den kommer
ud af ovnen.
Men derfor kan den da være ganske OK sammen en stor fad alligvel...
--
Steen Suder
Prøv at forestille dig, at du er en anden, og læs så din artikel igennem
inden du sender den. Alle har interesse i, at du staver og formulerer
dig, så godt du kan. På den måde forstås det lettere, hvad du skriver.