Anders Truelsen wrote:
> On 10 Feb., 22:40, "Bodil Anhøj" <bo...@privat.dk> wrote:
>> Mon nogen kan give mig en forklaring til følgende. Jeg ville
>> forleden lave risotto.. Svitser porre,løg,peberfrugt og kød.. Koger
>> bouillon og som der stod i min opskrift, kom jeg nu risene ned i
>> stegegryden til grøntsager og kød, hvorefter jeg hælder en passende
>> mængde suppe ved. Nu småsimrer retten og risene skulle så blive møre
>> efter ca. 35-40 min... Efter 1 time og et kvarter er risene stadig
>> halvrå !! Hvorfor ???
>
> De må skulle have meget længe!
> Jeg har opgivet at finde ud af det og har brugt resten af min pose til
> 'bean-bags' til pigerne at lege med.
Så vidt jeg husker skal naturris koges noget i retning af 40 min i rent
vand.
Jeg har lagt mærke til at når man koger ris i en ret som paella (og
sikkert også risotto) skal alm. brune ris koge meget længere end de skal
i rent vand. Mon ikke også det gælder for naturris?
--
Venlig hilsen
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/