"Kim Jensen" <kim@_NOSPAM_litewerx.dk> skrev i en meddelelse
news:47c19491$0$2098$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Øv - så har min lokale Fakta åbenbart ikke helt samme udvalg. Ingen Saint
> Albray dér - end ikke hyldeforkanterne ved de tomme kasser indikerede at
> de havde været der. Og heller ingen Castello Marquis.
>
> (Heldigt er det så, at Føtex i denne uge har tilbud på Saint Albray til
> 30,- kroner
Jeg må indrømme at jeg heller ikke har set det i min lokale fakta for
nyligt...det kan godt være det har været et tilbud. Eller jeg har taget fejl
af en af deres andre oste. Men bortset fra det, så kom jeg til at tænke på,
at hvis du bruger Tallegio i madlavning er St. Albray måske ikke det bedste
alternativ? Rent typemæssigt svarer Robiola(di Roccaverano eller del Bec) af
blandet får/ged/ko eller Crescenza(ja, jeg slog op i min ostebog.-) nok
bedre til Tallegio, de er begge fastere og mere lig end Albray, der er en
ret blød ost. Eller hvis du ikke har en ostehandler og en enorm disponibel
indkomst kunne du prøve med en god, lagret Esrom, der har mange gode
egenskaber i mad, og en pikant let tællet smag.
Mvh
Linde