"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:uodaq83vz.fsf@trinekc.dk
> "Anne-Mette Hansen" <smoelfmus@*FJERN*post.cybercity.dk> writes:
>
>> Er der nogle som har en god opskrift til en brunsviger?
>> Jeg plejer at bruge opskriften fra God mad, nemt at lave.
>> Men jeg synes simpelthen at "snasken" bliver for stiv/hård.
>> Så jeg mangler en anden opskrift hvor "snasken" bliver "blød."
>> Og det skal være fynsk brunsviger.
>
> Prøv at søge bare en uge tilbage i gruppen. Evt. med
> groups.google.com.
>
> Mvh Trine
Hej Trine og Anne-Mette.
Jeg fandt Trines opskrift, for jeg havde gemt den:
Ingredienser
* Dej:
o ½ l mælk
o ½ pund margarine
o 50 g gær
o 700 g mel
o salt
* Snask:
o ½ pund margarine
o 1 pund mørk farin
o kanel
Fremgangsmåde
1. Margarinen smeltes og mælken hældes i.
2. Når det er afkøles opløses gæren der i.
3. Saltet tilsættes og dejen æltes med melet.
4. Dejen hæver til dobbelt størrelse.
5. Ingredienserne til fyldet smeltes i en gryde.
6. Dejen fordeles i en stor bradepande og der prikkes
fordybninger i den med knoerne.
7. Snasket fordeles på dejen.
8. Bages ca. 20 minutter ved 200°C.
Trine.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats