/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
lammehals
Fra : Kim Schulz


Dato : 28-12-07 14:44

hejsa,
jeg har en lammehals som jeg godt kunne tænke mig at lave til lidt
simremad her i den kolde tid. Lige nu sidder kødet på benet og jeg
ville derfor høre om det er muligt at tilberede det direkte sådan eller
om jeg hellere skal forsøge at skære det af.
Jeg havde tænkt noget ala at lade det brune og så simre direkte på benet
og så senere skære kødet af i småkøds klumper. Men giver det mon et ok
resultat eller skal jeg hellere skære det af først?

--
Kim Schulz | Blog: http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work: http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun : http://www.chilifan.dk/


 
 
Inger Pedersen (28-12-2007)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 28-12-07 15:29


"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse

Lige nu sidder kødet på benet og jeg
ville derfor høre om det er muligt at tilberede det direkte sådan eller
om jeg hellere skal forsøge at skære det af.

---------

Det er alt for bøvlet at skære det af i rå tilstand.
Når det er rigtig godt mørt, kan det nemt pilles af med en urtekniv - og
benene giver osse en del smag til retten.

Hilsen Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408522
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste