"Janner" <not_valid@not_valid> skrev i en meddelelse
news:476e8cb8$0$2084$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Vi skal nytårs aften have grilet sådan en fætter på 1620 gram. Er det
> nogen trix til hvor lang tid den ca. skal have og hvilken kerne temp. hvis
> den skal være "medium"
Brug stegeterm. og steg mørbraden til en kernetemp på max. 53 grader - tag
stegen ind i køkkenet og pak den ind i et viskestykke. Herefter er det meget
vigtigt, at den hviler i 30 minutter - hermed spreder varmen sig og saften
bliver i kødet når stegen skæres - efter endt hviletid vil stegen have en
kernetemp. på ca. 60 - 63 grader hvilket - efter min og sædvanligvis også
mine gæsters mening - er fint som "medium".
Regn med ca. 35 - 40 minutter stegetid - måske lidt ekstra i denne kolde tid
Held og lykke og velbekomme.
Thomas