|
| Salt under kastainerne Fra : Peter Noes |
Dato : 16-12-07 10:43 |
|
Hvorfor skal kastanier lægges på et tykt lag salt når de bages i ovnen?
Salten trænger vel næppe igennem skallen, og fordamper vel heller ikke ned
igennem det kryds man snitter i toppen?
Er det bare pop, eller har det en reel funktion?
Venligst
Peter
| |
Jens Bruun (16-12-2007)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 16-12-07 10:52 |
|
"Peter Noes" <dsl281825@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:4764f328$0$7612$157c6196@dreader2.cybercity.dk
> Er det bare pop, eller har det en reel funktion?
Funktionen er, at kastanjerne står korrekt i ovnen. Ellers har saltet ingen
funktion bortset fra, at de varme kastanjer skal spises med godt smør og
groft salt.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Max (16-12-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 16-12-07 11:39 |
|
Hej Peter
> Er det bare pop, eller har det en reel funktion?
Det har en funktion, men du kunne fint bruge sand
istedet, men hvem gider det ?
--
Mvh Max
| |
Jim Andersen (17-12-2007)
| Kommentar Fra : Jim Andersen |
Dato : 17-12-07 08:47 |
|
Peter Noes wrote:
> Er det bare pop, eller har det en reel funktion?
Pop.
Skær et kryds i toppen. Læg en håndfuld i en skål. Kyl det i mikroen i 3
minutter ved fuld skrue. Skræl dem, og put smør på til du skammer dig. Drys
evt med salt.
Guf !
/jim (med eget kastanietræ)
| |
Bo (17-12-2007)
| Kommentar Fra : Bo |
Dato : 17-12-07 16:09 |
|
On 17 Dec., 09:46, "Jim Andersen" <jba...@politiSLET.dk.invalid>
wrote:
> Peter Noes wrote:
> > Er det bare pop, eller har det en reel funktion?
>
> Pop.
>
> Skær et kryds i toppen. Læg en håndfuld i en skål. Kyl det i mikroen i 3
> minutter ved fuld skrue. Skræl dem, og put smør på til du skammer dig. Drys
> evt med salt.
>
> Guf !
>
> /jim (med eget kastanietræ)
Hej
SMØR uha det bliver man fed af - Jeg ligger kastanjer i bradepande med
kryds i og intet andet og server med lidt salt, salt skal man kun have
max 5 gram dagligt af
vh Bo
| |
|
|