Remove remove wrote:
> Blandt andet kan de holde sig meget længere end vin på flaske - efter at
> der er taget hul på dem, da der ikke kommer luft ind når man tapper.
>
> Meen når man nu har sådan en tre, fire fem liters ting - er man måske
> mere fristet til en ekstra tår
>
Nu har jeg så fulgt det udmærkede råd fra gruppen og kastet mig ud i
BIB'eriet. Vi startede lørdag med en vin som vi hurtigt konstaterede var
noget tyndt pjask: Atacama 2006, Cabernet Sauvignon, Chile (tilbud til
vistnok 86,- normalpris 122,-), men idag da jeg tappede det første glas
(ud af dagsrationen på 2 glas!) bemærkede jeg at den smagte *markant*
bedre end lørdag, søndag og mandag. Nå, men det lagde jeg nu ikke noget
videre i. Da min kone så lidt efter kom hjem og tappede hendes ene glas
(kvinder må jo kun få et glas per dag!) så kommenterede hun at "idag
smager vinen da af meget mere....".
Så denne statistisk signifikante observation gør at jeg stiller mig lidt
tvivlende overfor korrektheden af at der ikke sker en iltning af vinen i
posen. Det synes bestemt at være tilfældet.
Og lige for en god ordens skyld: Man har vel rygrad til ikke at lægge
turen forbi tappehanen hver gang man skal ud at slå en streg bare fordi
konen ikke kan se hvor meget man har tappet ;)