"Anja" <salg(spam)@holdum.dk> writes:
> Min søn Jonathan skal have børnehaven hjem til fødselsdag på fredag.
> Jeg troede at vi skulle serverer de mere traditionelle børneretter som
> kyllingelår og pølsehorn. Det vil Jonathan ikke... han vil have
> rugbrød... med leverpostej, makrel og rejer. Det er vel egentlig også
> okay men... Jeg tænkte om man så ikke kunne lave det spændende for det
> er jo ikke nemt at servere højt belagt smørrebrød for børn i alderen 3
> - 6 år. Gode ideer er velkomne
Sjovt, vi snakkede faktisk om det i går. Men da jeg var lille og
skulle holde børnefødselsdag var pindemadder et kæmpehit.
Mor lagde staniol hele vejen ned langs midten af bordet og så satte
hun ellers pindemadder i stor stil der på. Der var små frikadeller,
leverpostej med rødbeder eller agurker, torskerogn med remoulade,
pølser med ketchup og sikkert meget andet jeg ikke kan huske.
Jeg har også set billeder fra børnehavens besøg til min 4 års
fødselsdag. Da havde mor bagt kæmpeboller og lagt pålæg på. Så skar
man et stykke, ligesom en lagkage.
Mvh Trine
--
Kom til Biersted og fæld dit juletræ sammen med familien
Besøg også vores store butik fyldt med juleting, Gjøltrolde og stentøj
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg