Jens Bruun wrote:
> "Allan" <allan.korsgaard(.minus.dette)@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:475b9b9d$0$15873$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk
>
>> men ingen har den lakridssmag som nordsø'en havde er der nogle der
>> har et forslag ?
>
> Lav den selv. Engelsk lakrids og vodka - så er den hjemme.
Næsten
Den rigtige opskrift fra Fanø er:
1 fl. Brøndums Akvavit.
1 stang Engelsk lakrids (10-12 cm lang)
- Tap så meget snaps af Brøndum'en at den Engelske lakrids kan komme ned i
flasken.
- Prop til igen og stil flasken på køkkenbordet.
- Giv flasken en god ryster hver gang du kommer indenfor rækkevidde de næste
tre uger.
Ved servering rystes flasken før skænkning og Nordsøolien drikkes i et drag
da der ellers vil være for meget bundfald.
Ebbe