"hf74" <invalid@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:47545461$0$90265$14726298@news.sunsite.dk...
> Jeg har set, at man i Lidl tit kan købe hakket svine- og oksekød. Men hvad
> bruger man det til? Er det lissom hakket kalv og flæsk, eller vil man
> kunne bruge det i stedet for hakket oksekød til lasagne, kødsovs osv.? Man
> kan selvfølgelig gøre som man vil
. Men jeg tænker nærmest på smagen.
Mit helt generelle indtryk er at grænsen mellem kalv og okse er under
opløsning. Meget af "kalvekødet" i butikkerne sælges nu som "ungkvæg". Jo
større dyrene får lov at vokse sig, jo lavere er produktionsomkostningerne
pr kilo formentlig. Kalv må være max 10 måneder, ungkvæg 10-24 md, og okse
over 24 md. Så Lidls fars må betragtes som en billig version af kalv og
flæsk, og jeg ville bruge det som sådan.
/P