"Anders Wegge Jakobsen" <wegge@obelix.wegge.dk> skrev i en
meddelelse news:m3y7cf952m.fsf@obelix.wegge.dk
> Er der nogen der har et bud på hvordan man egentlig laver
> tarteletter. Altså skallerne?
>
> Jeg har en forestilling om at det er en mørdej der er rullet ud og
> lagt sammen en 4-5 gange, som man så stikker ud og brokker i en
> passende form. Men inden jeg kaster mig ud i de store
> eksperimenter, vil jeg da gerne lige høre om der er nogen der har
> erfaringer at dele ud af.
Tarteletterne skal ikke i en form med uden på. Du skal (efter at
have rullet dejen ud) stikke dem ud med et glas og lægge dem på
nogle bølgede forme (der ligger med bunden i vejret. Skyl lige
formene med koldt vand først. Derpå skal de bages ca. 10 minutter
ved 225 grader. Løsnes forsigtigt med en gaffel når de er taget ud
af ovnen.
Jeg er også vild med tarteletter. Jeg bruger dog de færdigkøbte.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats