Hejsa til alle
I anledningen af min fødselsdag ( 29 og 132 måneder
) skal jeg holde åbent
hus på lørdag.
Da jeg bor i Sdr. Jylland er jeg blevet inspireret til at lave en slags
Sønderjysk kagebord, men jeg er i tvivl om mængden af mad.
Temaet er jo "overdådighed" men jeg ønsker ikke alt for mange rester.
Der skal serveres:
2 (?) pålægslagkager Der skulle være til 8-12 personer i sådan een.
3 forskellige madtærter. Alm. størrelse.
2000 gr. pastasalat
Diverse rå grøntsagsstave med dip.
20-30 (?) Krydderboller med smør og marmelade.
60-80 (?) æbleskiver med flormelis, solbærsyltetøj og sirup.
1 Alm. traditionel lagkage (Lagt sammen med creme og banan) pyntet med
glasur og flødeskum
1 lagkage lagt sammen med "rutebiler" og flødeskum
1 ananaskage (Lægges sammen med creme)
Diverse julesmåkager.
Festen holdes fra kl. 14 til 18
Der kommer 20-25 gæster.
Er der nok lagkage?
Mangler der noget?
VH Pernille