Hvis det må være i den rustikke nede ville jeg gøre følgende:
Tage en passende stor gryde, der kan tåle at komme i ovnen, smide lidt
olie i bunden, så et lag små kartofler, derefter et lag oksebov skåret i
tændstikæske store tern(nej, ikke en husholdningsækse...), så et lag
porreringe og lidt grofthakket løg, derpå et lag svineskank (skal udbenes
og man skal være meget omhyggelig med at fjerne fedtet. Nyt lag kartofler
og et lag oksebov igen. Luk hele herligheden af med et lag
selleriterninger og rigeligt med persillerod. Hvert lag krydres let med
salt, peber og timian. Ind i ovnen ved 100 grader i 5-7 timer alt
eftermængde.
Server noget godt øl til. Bor du et sted hvor du kan skaffe øl fra
Bøgedal Bryghus, så vælg det - det er ganske vist pissedyrt men også
himmelsk. å
http://boegedal.com/salg.html
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311