|
| Flydende og fast honning Fra : Martin Larsen |
Dato : 06-11-07 10:17 |
|
Hej gruppe
Hvad er det egentligt der afgør om honning bliver flydende, fast eller
midt imellem? Blomsterne eller fremstillingsmetoden, eller begge dele?
Hilsen
Martin
| |
Nyheder (06-11-2007)
| Kommentar Fra : Nyheder |
Dato : 06-11-07 14:25 |
|
On 6 Nov., 10:16, Martin Larsen <martin+spamfree+lar...@bigfoot.com>
wrote:
> Hej gruppe
>
> Hvad er det egentligt der afgør om honning bliver flydende, fast eller
> midt imellem? Blomsterne eller fremstillingsmetoden, eller begge dele?
>
> Hilsen
> Martin
Det er fra hvilke planter som honningen stammer fra der afgøre det.
F.eks er græsk flydende, men hvis man gemmer den længe krystalisere
den også. (kan gøres flydende igen ved let opvarming over vandbad)
Sten S
| |
Benedikte Brisson (06-11-2007)
| Kommentar Fra : Benedikte Brisson |
Dato : 06-11-07 16:04 |
|
Martin Larsen skrev:
> Hej gruppe
>
> Hvad er det egentligt der afgør om honning bliver flydende, fast eller
> midt imellem? Blomsterne eller fremstillingsmetoden, eller begge dele?
Så vidt jeg ved, har det med bearbejdelsen af honningen efter høsten at
gøre.
Venlig hilsen Dikte
| |
Max (06-11-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 06-11-07 16:59 |
|
Hej Benedikte
> Så vidt jeg ved, har det med bearbejdelsen af honningen efter høsten
> at gøre.
Ja, når man røre i det bliver det stift, det bliver forøvrigt blødt
igen hvis man lige giver det en tur i mikroovnen.
--
Mvh Max
| |
Emil (06-11-2007)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 06-11-07 17:47 |
| | |
|
|