Ja jeg bruger melatin...
Og frosne jordbær er gode til marmelade..
Og hvis du har sorten Ostara så har du friske og nyplukkede jordbær lige til
ind i oktober.
Mikkel
"Anders Halskov-Jensen" <anders@vinkritik.dk> skrev i en meddelelse
news:472dbc77$0$2087$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Mikkel Bierberg-Petterson" <bierberg@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:5ohXi.8$TP2.3@news.get2net.dk...
>> Hvad sker der??
>> Hver gang jeg laver jordbærmarmelade stiger bærrene til toppen af glasset
>> og "det tynde" bliver i bunden.
>> Hvordan undgår jeg det? Jeg har forsøgt med et råd om ikke at sætte låg
>> på glassene før det er afkølet men det virkede ikke..
>> Hilsen
>> Mikkel
>
>
> Bruger du melatin? Det plejer at hjælpe. Og så en mild undren over, at
> problemt opstår i november?
>
> Anders
>