|
| mørrebradgryder Fra : rasmus carlsen |
Dato : 09-10-07 19:11 |
|
Hejsa,
Er faldet over et større læs (nej ikke fra Thullin Kød) svinemørrebrad. Det
meste i lidt ukorrente stykker, som altså ikke egnet sig til bøffer eller
hele stege.
Nogen der har gode opskrifter på mørrebradgryder?
ras
| |
Inger Pedersen (09-10-2007)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 09-10-07 20:32 |
|
"rasmus carlsen" <nospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> Nogen der har gode opskrifter på mørrebradgryder?
Brun skiverne/stumperne. Tag kødet op og steg hakket bacon. Tag det op.
Svits hakkede løg, champignons og evt. hvidløg i stegefedtet
Læg det hele i et ovnfast fad, kog panden af med fløde, tilsæt salt, peber,
paprika og evt. oregano og hakket tomat og/eller tomatpure. Hæld det i
fadet, stil det i ovnen ved ca. 200 grader.
Server med salat + kartoffelmos, ris, flutes eller bulgur.
Ellers skær det ud i tynde skiver og grill dem på spyd.
Hilsen Inger
| |
kristian mikael de f~ (09-10-2007)
| Kommentar Fra : kristian mikael de f~ |
Dato : 09-10-07 21:48 |
|
On Tue, 9 Oct 2007 21:32:09 +0200, "Inger Pedersen"
<inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> wrote:
>Svits hakkede løg, champignons og evt. hvidløg i stegefedtet
...og halverede udstenede vindruer...
Yums...
kmo
| |
rasmus carlsen (10-10-2007)
| Kommentar Fra : rasmus carlsen |
Dato : 10-10-07 15:20 |
|
Det skal også være fryseegnet, så gryder med masser af sovs er godt
ras
| |
|
|