|
| Sauce til lammekølle Fra : Jørn Ibsen |
Dato : 24-08-07 12:59 |
|
Er der nogen, der har en opskrift på en hysterisk god sauce til
lammekølle? Køllen bliver krydret med timian og hvidløg og kastet på
en grill eller i ovnen, og for en gangs skyld kunne jeg godt tænke mig
alm. kogte katøfler og en god sauce til.
Det må gerne være en flødesauce, men er ikke noget krav.
VH. JIB
| |
Inger Pedersen (24-08-2007)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 24-08-07 13:47 |
|
"Jørn Ibsen (slet HHGHZ)" <j.ibsen@HHGHZiteration.dk> skrev i en meddelelse
news:11879570880.933556206560265@dtext.news.tele.dk...
> Er der nogen, der har en opskrift på en hysterisk god sauce til
> lammekølle? Køllen bliver krydret med timian og hvidløg og kastet på
> en grill eller i ovnen, og for en gangs skyld kunne jeg godt tænke mig
> alm. kogte katøfler og en god sauce til.
>
> Det må gerne være en flødesauce, men er ikke noget krav.
Jamen vil en brun sovs af sky fra stegen, tilsat en sjat fløde, ikke være
perfekt?
Hilsen Inger
| |
Mureren (24-08-2007)
| Kommentar Fra : Mureren |
Dato : 24-08-07 17:00 |
|
> Er der nogen, der har en opskrift på en hysterisk god sauce til
> lammekølle? Køllen bliver krydret med timian og hvidløg og kastet på
> en grill eller i ovnen, og for en gangs skyld kunne jeg godt tænke mig
> alm. kogte katøfler og en god sauce til.
>
> Det må gerne være en flødesauce, men er ikke noget krav.
Kantarel-sovs
Mvh.
Mureren
| |
Anders Halskov-Jense~ (27-08-2007)
| Kommentar Fra : Anders Halskov-Jense~ |
Dato : 27-08-07 16:01 |
|
"Mureren" <mureren_tag_det_vaek@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:46cf0083$0$54306$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>> Er der nogen, der har en opskrift på en hysterisk god sauce til
>> lammekølle?
> Kantarel-sovs
Fantastisk opskrift, jeg er imponeret!
Anders
| |
Mureren (27-08-2007)
| Kommentar Fra : Mureren |
Dato : 27-08-07 19:48 |
|
>>> Er der nogen, der har en opskrift på en hysterisk god sauce til
>>> lammekølle?
>
>
>> Kantarel-sovs
>
>
> Fantastisk opskrift, jeg er imponeret!
>
> Anders
Det må du virkelig undskylde. Jeg kan godt se dit eget indlæg er langt
bedre.
Mvh.
Mureren
| |
Jens Bruun (27-08-2007)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 27-08-07 21:01 |
|
"Mureren" <mureren_tag_det_vaek@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:46d31c4b$0$2468$edfadb0f@dread15.news.tele.dk
> Det må du virkelig undskylde. Jeg kan godt se dit eget indlæg er langt
> bedre.
Og du fortsætter...
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Jørn Ibsen (28-08-2007)
| Kommentar Fra : Jørn Ibsen |
Dato : 28-08-07 22:20 |
|
Okay, kom nu ikke op at skændes.
Jeg endte med at tage lidt lammeboullion og okseboullion (lammet
kom på grillen), tilsætte revet løg, soya, portvin og balsamico,
og spæde op med fløde. Den blev hæderlig.
JIB
| |
Jens Bruun (28-08-2007)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 28-08-07 22:36 |
|
"Jørn Ibsen (slet O8KAZ)" <j.ibsen@O8KAZiteration.dk> skrev i en
meddelelse news:11883363480.341659627088799@dtext.news.tele.dk
> Jeg endte med at tage lidt lammeboullion og okseboullion (lammet
> kom på grillen), tilsætte revet løg, soya, portvin og balsamico,
> og spæde op med fløde. Den blev hæderlig.
Lyder rimeligt. Måske du skulle have tilføjet lidt limesaft og myntegele, og
den havde været hævet lidt over "hæderlig"?
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Jørn Ibsen (30-08-2007)
| Kommentar Fra : Jørn Ibsen |
Dato : 30-08-07 13:44 |
|
Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> skrev:
>
>Lyder rimeligt. Måske du skulle have
>tilføjet lidt limesaft og myntegele, og
>den havde været hævet lidt over "hæderlig"?
>
Lyder spændende - det prøver jeg næste gang.
Mine unger spekulerer ofte på hvornår jeg blopper en
chokoladeskildpadde i sovsen, måske skulle man prøve?
Vh. JIB
| |
|
|