/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Madlavning i Microbølgeovn ???
Fra : Hans Mikkelsen


Dato : 11-08-07 13:05

Mojn !!

Er der nogen af jer, der kan lave mad i en Micro, uden at kødet bliver
hårdt (f. eks. oksekød i strimler til "gryderet")
700 W og 5 trin, følger opskrifterne i "Kogebog for Mikrobølgeovn" fra
Komma

Med venlig hilsen
Hans


 
 
Kent Oldhøj (13-08-2007)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 13-08-07 17:57

Hans Mikkelsen <bkfoto3@TG7PAmail.dk> (slet TG7PA) wrote in
news:11868342320.985305802170505@dtext.news.tele.dk:

> Er der nogen af jer, der kan lave mad i en Micro, uden at kødet bliver
> hårdt

Som alle andre hjælpemidler i et køkken, så er en mikrobølgeovn mere
velegnet til nogen ting end andre.

Man kan sagtens lave kartoffelmos med en blender. Men den bliver sej og
altfor ustruktureret.

En mikrobølgeovn er ikke velegnet til tilberedning af hele kødstykker.

Mikrobølger er fantastiske til genopvarmning af rester, kogning af små
portioner grøntsager og lynpopning af popcorn. Stortset alt andet findes
der mere velegnede metoder til.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408526
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste